Yusuf Ziya Kurtuluş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 marketlerde satılan içme suları ile ilgili facebookta bir sayfada ph testi yapılmıştı insanların kötülediği damla su ph sıralamasında 2. olmuştu evime aldığım abant su rezil çıktı en iyisi saka su ,erikli ve hayat su çıkmıştı ne yapacağımızı ne içeceğimizi şaşırdık. maden suyu olarak beypazarından başkasını içmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Meyve aromalı soda adıyla neredeyse bütün maden suyu üreticileri ve meşrubat firmaları gazoz piyasasına giriş yaptı aslında. Bu da işleri iyice çığırından çıkarttı bana göre. Türlü türlü aromalar ve bolca mısır şurubu. İçlerinde en az kalorili olanı Akmina ama aromalı olanların hepsinden uzak durmak lazım gibime geliyor. Beypazarı doğal maden suyunu tercih ediyoruz evde. Damacana su olarak da Erikli içiyoruz. Bazen damacana ile birlikte 0,5 ve 1 litre de sipariş ediyoruz. Tuhaf ama bunlar damacanadan bir parça daha lezzetli gibi sanki. Ev dışında Erikli bulamazsam Nestle alıyorum. Yoksa ikisinden birisini bulana kadar su içmek yok. ☺ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 11 dakika önce, Yusuf Ziya Kurtuluş yazdı: marketlerde satılan içme suları ile ilgili facebookta bir sayfada ph testi yapılmıştı insanların kötülediği damla su ph sıralamasında 2. olmuştu evime aldığım abant su rezil çıktı en iyisi saka su ,erikli ve hayat su çıkmıştı ne yapacağımızı ne içeceğimizi şaşırdık. maden suyu olarak beypazarından başkasını içmiyorum. Ph tek etken olsa neyse. Konudaki su testlerine bakın bir de (151. sırada, klorür ve mangan almış başını gitmiş.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Ziya Kurtuluş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ph tek etken olsa neyse. Konudaki su testlerine bakın bir de (151. sırada, klorür ve mangan almış başını gitmiş.) forumda yeniyim linki atarsanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 1 dakika önce, Yusuf Ziya Kurtuluş yazdı: forumda yeniyim linki atarsanız sevinirim Önceki sayfalarda ve üstte önerilmiş olarak duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 JAV Su hakkinda birseyler okudunuz mu son zamanlarda? Daha onceden cok iyi sonuclar cikmisti bu firmada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Cem Boneval,
1 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap