hamit bilgi Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2012 (düzenlendi) krom ayna kapakları benım hiç hoşuma gitmedi , isteyene uygun fiyattan gönderebilirim Haziran 21, 2013 Aydın Baran tarafından düzenlendi Talep üzerine fotoğraf kaldırıldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Fotoğraflar - Videolar → Modifiye araç fotoğrafları" kategorisinden " Modifikasyon → İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Alfalardaki gibi matımsı olsa alinabilirde bu cok parlak ya benim arabada nasil durur acaba koyu renk ya ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 zevke göre değişir benım hiç hoşuma gitmedi , osma dan aldım matı yoktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Aynen mati zaten orjinalde yok. Ne kadar istiyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 94 tl ye aldım omsa tuningden , 70 75 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 ilan olmadığına göre baltalamak olmaz sanırım şapka gibi durmuş aynanın üzerinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Tamamen zevk işi ......Güzel olmuş ama ben almam...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 bekir bende aldım pişman oldum . ozan istersen kapakları göndereyim onları baltala Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 bekir bende aldım pişman oldum . ozan istersen kapakları göndereyim onları baltala Çok apaçi işi abi yaaa....Focus 3 e kromaj sadece cam kenarlarında ve sislerde yakışıyor..Sakın bir hata daha yapıp kapı kollarına kromaj alayım falan deme.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 benim anlamadığım neden yarım , yarım olmasa belki fena durmayabilirdi ama , oda mat olması lazım , audi s serilerinki gibi ... hadi mat olmasında neden yarım ben olsam , aynalara yapacağım tek birşey var ; oda piano black kaplatmak yada boyatmak ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 TAMAM Bİ HATA YAPTIM GELMEYİN ÜSTÜME AMA ARABAYA Bİ AKSESUAR ALMAK İSTEDİM YOK HİÇ BİŞEY BUNLARI BULDUM SONRA PİŞMAN OLDUM 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Isikli vites topuzu alabilirsiniz mavi mavi bence hos Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Isikli vites topuzu alabilirsiniz mavi mavi bence hos Nerde ki o mavi mavi topuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 serviste var. ön konsolda yeterince ışık var zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap