Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Nerde ki o mavi mavi topuz? F3 aksesuarlarinda var abi işikli vites topuzu diye brosure bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 F3 aksesuarlarinda var abi işikli vites topuzu diye brosure bak Evet varmış şimdi gördüm ben Elektriği nerden alıyor acaba? şimdi bunu alıp direkt taksak ışıklı mı olacak bizimki de? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Evet varmış şimdi gördüm ben Elektriği nerden alıyor acaba? şimdi bunu alıp direkt taksak ışıklı mı olacak bizimki de? Bugun kafamda bu soru vardi heralde vites icinde pasif bir elektrik girisi var direk oturuyordur belki fiyat almak lazim cok pahali degilse alinabilir. Fordist.comda bir kisinin arabasinda gormustum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Bugun kafamda bu soru vardi heralde vites icinde pasif bir elektrik girisi var direk oturuyordur belki fiyat almak lazim cok pahali degilse alinabilir. Fordist.comda bir kisinin arabasinda gormustum Sabri neredesin suan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Sabri neredesin suan? Evdeyim niyetli oldugum icin erken kactim işten. Hayirdir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Evdeyim niyetli oldugum icin erken kactim işten. Hayirdir? Hayır hayır Keyfine bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 (düzenlendi) Işıklı vites topuzu Kaynak: www.fordist.com Edit: yetkili bayiye fiyat sordum 170+KDV dediler hiç takmamışlar nasıl bir işlemi var veya elektrik tesisatımı gerektiriyor veya pillimidir bilemiyorlar Fotoğraf sahibinle iletişime geçmeye çalışıcam Temmuz 23, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 TAMAM Bİ HATA YAPTIM GELMEYİN ÜSTÜME AMA ARABAYA Bİ AKSESUAR ALMAK İSTEDİM YOK HİÇ BİŞEY BUNLARI BULDUM SONRA PİŞMAN OLDUM vurun vurun acımayın, vurun, yüklenin... ıyyy o neymiş yaaa, alınır mı abi o yaaa? :muha: şaka bir yana, en azından hatanın neresinden dönülse kardır mantığıyla, kullanmamakla iyi yapıyorsun.. hoş durmuyor.. hele hele yarım olmasına açıklama bulamıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 (düzenlendi) Adam pişman oldu ya Temmuz 23, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 vurun vurun acımayın, vurun, yüklenin... ıyyy o neymiş yaaa, alınır mı abi o yaaa? :muha: şaka bir yana, en azından hatanın neresinden dönülse kardır mantığıyla, kullanmamakla iyi yapıyorsun.. hoş durmuyor.. hele hele yarım olmasına açıklama bulamıyorum.. tamam kapağı satmaktan vazgeçtim arabayı satıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Adam pişman oldu ya sorma ya zaten pişman olmuştum beter ettiler inat için direksyon topuzu takacam bi arkasına yazacam kuzu kurdun yol fordun o zaman tam olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 sorma ya zaten pişman olmuştum beter ettiler inat için direksyon topuzu takacam bi arkasına yazacam kuzu kurdun yol fordun o zaman tam olacak :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: kuzu kurdun yol fordun siperdi bu :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 sorma ya zaten pişman olmuştum beter ettiler inat için direksyon topuzu takacam bi arkasına yazacam kuzu kurdun yol fordun o zaman tam olacak Onu yazacağına sticker yapıştır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Onu yazacağına sticker yapıştır nerde ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 nerde ? işte burda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap