Bekir B. Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2012 Ramazan ayı ile anılan manileri........... bu köşede bir ramazan neşesi olarak paylaşalım.... Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Çok mani diyecektim ama Defteri yolda düşürdüm Bak geldi etli dolma Çok yiyip göbek salma. Üstüne bir kahve iç Terâvihe geç kalma! Bu aya sultan ay derler Kaymak ile baldan yerler Ezelden adet kılınmış Bekçiye bahşiş verirler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 (düzenlendi) Duvardan kedi atladı Bekçinin ödü patladı. Merak etme bekçi baba Bey kesesini yokladı. Temmuz 23, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Gökyüzünün melekleri Devran eder felekleri Bu ayda ikram edenin Zayi olmaz emekleri. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 (düzenlendi) Yeni cami direk ister Bunu söylemeye yürek ister Benim karnım toktur ama Arkadaşım börek ister. Yaram derindir eşme. Aman derdimi deşme Sahurda börek yoktu. Gözlerim oldu çeşme. Temmuz 23, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 ...Davulumun ipi kaytan, Kalmadı sırtıma mintan, Virin ağalar bahşişim, Alayım sırtıma mintan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 ..Arnavut'musun Tatar'mısın Ekşili çorba yapar mısın Sana davul çalıyorum amma Acaba sen oruç tutar mısın .............. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap