ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2012 (düzenlendi) Bu gün bluetooth kitini değiştirmek için servise gittim.Konsolu söken eleman sökerken yada takarken vitesin hemen altındaki plastiği cizmiş daha öncede benim oğlanın anahtarla yaptığı çizikler yüzünden(fotoda üstte soldaki çizikler topluluğu) sırf o bolgeye kaplama yapmayı düşünüyorum. Bu gün gidip iyi bir firmayla görüştüm 6 sene garantili ve 50 tl ye yapacağını söyledi.Şimdi sizinle fotosunu paylaşıp sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Sizce yaptırayımmı yaptırırsamda bu renk iyi olurmu?Çok abeci gibi olsun istemiyorum sizce nasıl olur bu kaplama? Temmuz 23, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Bir tek orada olması bana sırıtır gibi geliyor. Parçayı değiştirmek mümkün değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Veya o renge yakın bir kaplama yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Bir tek orada olması bana sırıtır gibi geliyor. Parçayı değiştirmek mümkün değil mi? Mümkün ama sadece o parça değil hemen solundaki parçadada var o parçada sağdan taaa en arkaya kadar gidiyor tek parça.Biraz tuzluya patlar abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 (düzenlendi) Veya o renge yakın bir kaplama yok mu? O renge en yakın renk comfort taki kaplama rengi yani az daha koyusu Temmuz 23, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 O renge en yakın renk comfort taki kaplama rengi yani az daha koyusu Yani sen bilirsin abide ben orjinale yakın olsun diye dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yani sen bilirsin abide ben orjinale yakın olsun diye dedim Bende düşündüm fakat vitesin olduğu yer ile klima düğmelerinin olduğu yerde 1 ton fark olucak o sanki göze daha çok batar gibime geliyor sanki bir tarafı soyulmuşta rengi kaçmış gibi duracak.Ama direk siyah karbon değiştirilmiş demek olucak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Ne bileyim kararsız kaldım. Sanki o gri rankli kaplak malzemenin olduğu her yeri kaplamak yada hiç kaplamamak gerek gibi. Tavan ne oldu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 (düzenlendi) Ne bileyim kararsız kaldım. Sanki o gri rankli kaplak malzemenin olduğu her yeri kaplamak yada hiç kaplamamak gerek gibi. Tavan ne oldu? Tavan için tahminimden fazla istediler Daha sonra yaptırırım yapıcaksam iyisinden yaparım sonra başım ağrımasın :)Ben 150 gibi falan düşünürken 300 tl den bahsediyorlar.Hem yaz bi geçsin sonbaharda yaparım malum sıcaklar Temmuz 23, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Ne bileyim kararsız kaldım. Sanki o gri rankli kaplak malzemenin olduğu her yeri kaplamak yada hiç kaplamamak gerek gibi. Tavan ne oldu? Bu arada o dediğin parça taaa sağ arkaya kadar uzanıyor anlıycağın yaş iş onuda kaplamak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Sprey seklinde kaplamalar var..istedigin rengi alip spreyle sikarsin istedigin yere daha pratik olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Www.plasti-dip.com burdan incele istersen sprey seklinde ne kadar kulanisli bir fikrim yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Www.plasti-dip.com burdan incele istersen sprey seklinde ne kadar kulanisli bir fikrim yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Www.plasti-dip.com burdan incele istersen sprey seklinde ne kadar kulanisli bir fikrim yok İyide benim derdim jant ile ilgili değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Jantla ilgili olmadigini anladim istedigin.yere uygulanabilir diye dusundum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap