Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Zevkler tartışılmaz tabi ama bu karbon işi de artık cıvıdı. Her önüne gelen her istediği yere karbon yapıyor. Arabanın farklı yerlerinden tutun da klavyenin kenarlarına kadar, Ha dersen ki karbondan daha hoş bir önerin var mı? Malesef şu an için yok. Ya da mini onarımdan halledebilirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 bütünlük açısından olmaz gibi bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Karaduman Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 benim nacizane fikrim orijinalliğini bozmamak. Kaplama görüntüyü estetiği bozmuş gibi geldi bana. Ama yinede karar senin..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 gri renk üzerine gri carbon folyo güzel durur derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 (düzenlendi) gri renk üzerine gri carbon folyo güzel durur derim Gri renk carbon varmı benim sorduğum yerde yoktu ? İnternet sayfasında varmış hangi renk en yakın olur? http://www.artaracka....com/page14.php benim nacizane fikrim orijinalliğini bozmamak. Kaplama görüntüyü estetiği bozmuş gibi geldi bana. Ama yinede karar senin..... Bende bozmaktan yana değilim ama çizikler gözüme batıyor Jantla ilgili olmadigini anladim istedigin.yere uygulanabilir diye dusundum Sanmam o ürün sadece jant boyamak için Temmuz 23, 2012 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Sanmam o ürün sadece jant boyamak için plasti diple heryeri boyayabilirsin abi, youtubeda ara neler neler yapıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 plasti diple heryeri boyayabilirsin abi, youtubeda ara neler neler yapıyorlar Öylemi bir araştırayımda riskli gibi o iş yanlış yaptımı geri dönmesi falan zor gibi geliyor bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 bence güzel olur. Çizik görünmesinden iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Öylemi bir araştırayımda riskli gibi o iş yanlış yaptımı geri dönmesi falan zor gibi geliyor bana benim tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla sökmesi gayet kolay tutup kaldırdınmı geliyormuş komple Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 benim tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla sökmesi gayet kolay tutup kaldırdınmı geliyormuş komple O bölümü sökmede sorun yok kendim söktüm zaten daha önce Ben boyadıktan sonrasını diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 O bölümü sökmede sorun yok kendim söktüm zaten daha önce Ben boyadıktan sonrasını diyorum Bende boyayı sökmesini diyorum bu plastidip pek boya gibi bişey değil videoları izle ne demek istediğimi anlarsın abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 bence siyah ,piano black yaptır ... Bende taktım bu piano black işine , heryerine kaplatasım var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 (düzenlendi) bence siyah ,piano black yaptır ... Bende taktım bu piano black işine , heryerine kaplatasım var Bak bu güzel bir fikre benziyor. :)Fakat pianoblack dayaniklimidir çizilirse çok daha fazla belli eder ve kötü görünür Temmuz 24, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 arabaların devamlı dokunulan aksamları genelde yumuşak plastik olmalı , yani çizileceği varsa ; hertürlü çizilir ... Piano black kaplama olduğu için , vede çok pahalıda olmadığı için ... çizildikçe yeniden kaplatabilirsiniz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap