Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Ben olacağı söyleyeyim, ön sipariş almadan ithal ederler ve bu fiyatlardan satmaya çalışırlarsa Kasım sonu Aralık başı çok cazip indirimler olur. Daha doğrusu (b)indirim normale iner, biz garipler de seviniriz ucuzladı diye. Otosan'ın tarihinde bu kadar belirsiz bir model/donanım/fiyat politikası hatırlamıyorum (en azından son 12 senede), bu da bir ustalık işi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Ben olacağı söyleyeyim, ön sipariş almadan ithal ederler ve bu fiyatlardan satmaya çalışırlarsa Kasım sonu Aralık başı çok cazip indirimler olur. Daha doğrusu (b)indirim normale iner, biz garipler de seviniriz ucuzladı diye. Otosan'ın tarihinde bu kadar belirsiz bir model/donanım/fiyat politikası hatırlamıyorum (en azından son 12 senede), bu da bir ustalık işi... Otosan ilk defa avrupa'dan donanımları sınırlayamadan getiriyor ondandır 1.6T 150 ps harici ahım şahım eksik kalmadı..Eskiden 2 motor 3 donanım bitti.O zamanda itiraz eden bizdik Çeşitlilik çok iyi fakat alışmış bizim millet paket duyunca neoluyoruz diyor Ben müşterinin her türlü memnun olmayacağı kanısındayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-1-0-titanyum-95038345/detay otosan getirmiş mi bundan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Otosan getirdi diye söylemiştik fakat bu resim 1.0'a ait değil. (El Freni ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Otosan getirdi diye söylemiştik fakat bu resim 1.0'a ait değil. (El Freni ) Plakayıda açık unutmuşlar tescil tarihi 26/06/2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 arkada econetic ibaresi görünmüyor ama daha önce de Yakup paylaşmıştı haziranda önce 1.0T fotosunu. Daha önce birkaç araç gelmiş olabilir. Dün akşam Şahsuvara uğradım. test araçlarına söyledikleri gibi plaka çıkarmamışlar şovruumda incelenebilir (sedan kahve tit smart). Bayramdan sonra gelecek beyaz HB 1.0T trendX var. Listesi 45275 olan bu aracı 44900e veririz dediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Akşama video geliyor, geliyor geliyor... (Turbo benzinli sesi geliyor... ) Direksiyonu ditrettukk bugün 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Bekliyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Bekliyoruz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 1.0 EB 125 Ps Motor Sesi 1080p izleyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Eline sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 1020p izleyin O teknoloji yok bende Eline sağlık Yakup... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Rica Minnet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Motor Resimleri ile devam edelim.. Ekleme yapıyorum, şerit değişikliği uyarı sistemi oldukça etkili,Tabela okuma nerdeyse hiç kaçırmıyor..Bizim aa tabela mı vardı orada dediğimiz yerleri bile algılıyor..SAĞ-SOL fark etmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 gizlice sticker yapıştıraydın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap