Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Daha etkin olarak arızaların çözümleriyle beraber açıklandığı bir konu açmak istedim.Normalde arızaların tartışıldığı konular var ama uzayıp gidiyor ve çözüme ulaşmış olan arızlar halihazırda tartışılmaya devam ediyor Buradan arkadaşlar arızlarını ve çözümlerini net şekilde eklerlerse daha anlaşılır olacağını düşündüm.Aslında yeni bir arıza oluştu ve bunu kısa sürede çözdüm uzun zamandır uğraştığım arızayı bugün çözdüm Bunları açıklayacaktım yeni konu açmak istedim
Soru
Tolga Ata
Daha etkin olarak arızaların çözümleriyle beraber açıklandığı bir konu açmak istedim.Normalde arızaların tartışıldığı konular var ama uzayıp gidiyor ve çözüme ulaşmış olan arızlar halihazırda tartışılmaya devam ediyor Buradan arkadaşlar arızlarını ve çözümlerini net şekilde eklerlerse daha anlaşılır olacağını düşündüm.Aslında yeni bir arıza oluştu ve bunu kısa sürede çözdüm uzun zamandır uğraştığım arızayı bugün çözdüm Bunları açıklayacaktım yeni konu açmak istedim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
22
11
9
8
Popular Days
Tem 17
17
Tem 24
14
Tem 26
10
Tem 18
7
Top Posters For This Question
Tolga Ata 22 posts
Yakup Ç. A. 11 posts
Aydın Baran 9 posts
Cem Boneval 8 posts
Popular Days
Tem 17 2013
17 posts
Tem 24 2012
14 posts
Tem 26 2012
10 posts
Tem 18 2013
7 posts
Popular Posts
Tolga Ata
Bu arada şimdi aklıma geldi f 3 de aynaların katlanmasını engelleme veya katlı olarak kalmasını sağlayacak bir fonksiyon yoktu kumandadan kitleyince kapanıyor açınca acılıyordu.İçerideki küçük düğmede
Tolga Ata
Arkadaşlar servis aracımı teslim etti şu an direksiyondan gelen ses giderilmiş durumda İzmir Bornova OTOKOÇ a teşekkürler
Tolga Ata
Daha etkin olarak arızaların çözümleriyle beraber açıklandığı bir konu açmak istedim.Normalde arızaların tartışıldığı konular var ama uzayıp gidiyor ve çözüme ulaşmış olan arızlar halihazırda tartışıl
Bu soruda 97 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap