Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 abi sülüsyon onun adı.Ama ilaç ta var ikisi farklı şeyler biri deri yapıştırmada biri ise daha çok taban yapıştırmalarında falan kullanılıyor.Sülüsyon daha iyi tutar ilaçtan yani sülüsyon ben de solüsyon yazmışım köse sülüksiyon yazmış..ilaç farklı evt..hangimizinki dogruya yaklaşık peki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 (düzenlendi) Ölecem ya gülmekten işyerinde millet deli gözüyle bakıyor şu an bana Benide şaşırttınız solüsyon onun adı solüsyon Ama fabrikadaki herkez sülüsyon diyor alışkanlıktan bi an benimde aklımda öyle kalmış Temmuz 26, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Benide şaşırttınız solüsyon onun adı sollüsyon İşte budur........Köse al bakalım kafana sandalyeyi...şimdi...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 yani sülüsyon ben de solüsyon yazmışım köse sülüksiyon yazmış..ilaç farklı evt..hangimizinki dogruya yaklaşık peki.. Yok abi solüsyon bende yanlış yazmışım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 eğer bu sefer izmirden geçip beni aramazsan kendimi forumdan aşağı atarım haberin olsun Peki ....zaten arabaları yanyana bir fotolamayı çok istiyorum.....Gerçi benimki yol hali biraz kirli olur ama neyse... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 yani sülüsyon ben de solüsyon yazmışım köse sülüksiyon yazmış..ilaç farklı evt..hangimizinki dogruya yaklaşık peki.. Kim en başta solüsyon dedi ise o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Köse yok forumu terk etmiş..............bidaha dansedeceğin adamı iyi seç doktorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Peki ....zaten arabaları yanyana bir fotolamayı çok istiyorum.....Gerçi benimki yol hali biraz kirli olur ama neyse... Sen gel de kirli araba gör Abi; o kadar diyeyim. Geldiğinde bana haber edersen ben çandarlıda yazlıkta olabilirim, o zaman çok yakın oluruz birbirimize. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Ben ışıkkente kaçıyorum işler var kango da.Çılgın kango yollarda (çok fena kıç attırıyom yalnız ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 (düzenlendi) . Temmuz 26, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Ben ışıkkente kaçıyorum işler var kango da.Çılgın kango yollarda (çok fena kıç attırıyom yalnız ) Ben de ışıkkentteyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 hade hade biri 79 tl digeri 129 tl...birmi olurmuş...tabiki üstten bakarsan herşeyi aynı gözükür altına bakıcan...sen ilkokula giderken ben sayacıda solüsyon elimde bir elimde falçata ayakkabıların bezlerini yapıştırıp önlerini temizleyip kalıba hazır hale getiriyordum... işte madmax farkı...doktor olmanın vazgeçilmez hafifliği.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Köse yok forumu terk etmiş..............bidaha dansedeceğin adamı iyi seç doktorum.... Alla Allah be.... :P :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Ben de ışıkkentteyim Arkada patron var dikkat baran şimdi yakalıycak seni msj laşırken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Sen gel de kirli araba gör Abi; o kadar diyeyim. Geldiğinde bana haber edersen ben çandarlıda yazlıkta olabilirim, o zaman çok yakın oluruz birbirimize. Yok yaw izmir de arabamı kirlenir...... Tamam kısmet bakalım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap