Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 3 Vs Honda Cıvıc

Gökhan Musapaşaoğlu

Önerilen Mesajlar

abi sülüsyon onun adı.Ama ilaç ta var ikisi farklı şeyler biri deri yapıştırmada biri ise daha çok taban yapıştırmalarında falan kullanılıyor.Sülüsyon daha iyi tutar ilaçtan

yani sülüsyon ben de solüsyon yazmışım köse sülüksiyon yazmış..ilaç farklı evt..hangimizinki dogruya yaklaşık peki..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ölecem ya gülmekten işyerinde millet deli gözüyle bakıyor şu an bana :kop:

Benide şaşırttınız solüsyon onun adı solüsyon Ama fabrikadaki herkez sülüsyon diyor alışkanlıktan bi an benimde aklımda öyle kalmış :) ferhat tezcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Peki ....zaten arabaları yanyana bir fotolamayı çok istiyorum.....Gerçi benimki yol hali biraz kirli olur ama neyse... :)

Sen gel de kirli araba gör Abi; o kadar diyeyim.

Geldiğinde bana haber edersen ben çandarlıda yazlıkta olabilirim, o zaman çok yakın oluruz birbirimize.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hade hade biri 79 tl digeri 129 tl...birmi olurmuş...tabiki üstten bakarsan herşeyi aynı gözükür altına bakıcan...sen ilkokula giderken ben sayacıda solüsyon elimde bir elimde falçata ayakkabıların bezlerini yapıştırıp önlerini temizleyip kalıba hazır hale getiriyordum... ^_^

işte madmax farkı...doktor olmanın vazgeçilmez hafifliği.... :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.