H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Git işine Bardakçı . İzmir ne bilir ayakkabı üretmeyi ....Türkiyenin ayakkabısı istanbulda üretilir daha çok da Gedikpaşada..Git bana solüsyon verin de hööö derler. Sülüksiyon dedin mi hemen anlarlar :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Arkada patron var dikkat baran şimdi yakalıycak seni msj laşırken Ne patronu ya? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Bu iş size kaç paraya maloldu kaç km dir chipli kullandınız ve şu ana kadar herhangi bir sorun çıkardımı. Bende düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum Valla ferhat hocam ben arabayı aldığım günden bu yana chipli yukardaki bakım olaylarını benim gibi yaparsanız hiçbirşey olmaz şu ana kadarda bir problem çıkarmadı servislerde dahi rutin ödemeler yaptım km bakımlarında teknik servis dahi anlamadı yazılımı bana maliyeti bin tlye maal oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yaptır yaptır; bana yetişebilirsin belki o zaman 90lık rahat yetişiyor hocam chiplenince yabana atmayın derim ben şahsım adına hüsranda doğurabilir işin sonunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 90lık rahat yetişiyor hocam chiplenince yabana atmayın derim ben şahsım adına hüsranda doğurabilir işin sonunda benimkide 115 lik bana takılıyor aklısıra yolda bi yakalasam alıcam ifadesini.Her yazlığına gidişte benim mekanın yakınından geçiyor dahada yanıma gelemedi korkudan hep laf hep laf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 benimkide 115 lik bana takılıyor aklısıra yolda bi yakalasam alıcam ifadesini.Her yazlığına gidişte benim mekanın yakınından geçiyor dahada yanıma gelemedi korkudan hep laf hep laf abi yaptır sende bi yazılım 145 150 civarında rahat alırsın ve 300 320 civarı bir torq hiç fena olmaz havi arkasındaki tdcı ve ford yazısınıda söktür yaklaşanın alırsın rahat rahat ifadesini off derim ferhat abi ya düşündüm de bi an o torku şimdi ayağımın altında yok dedim benim ki yetiyor dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 abi yaptır sende bi yazılım 145 150 civarında rahat alırsın ve 300 320 civarı bir torq hiç fena olmaz havi arkasındaki tdcı ve ford yazısınıda söktür yaklaşanın alırsın rahat rahat ifadesini off derim ferhat abi ya düşündüm de bi an o torku şimdi ayağımın altında yok dedim benim ki yetiyor dedim Tdci yazısını zaten yok da, ford'u sökünce ford olduğunu anlamıyorlar mı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 abi yaptır sende bi yazılım 145 150 civarında rahat alırsın ve 300 320 civarı bir torq hiç fena olmaz havi arkasındaki tdcı ve ford yazısınıda söktür yaklaşanın alırsın rahat rahat ifadesini off derim ferhat abi ya düşündüm de bi an o torku şimdi ayağımın altında yok dedim benim ki yetiyor dedim Verme gazı evli ve çocukluyum ben. 21 yaşımda bi tane 206 aracım vardı kapışçağım zaman hava filtresine giden boruyu çıkartıp dışarıya veriyordum 7 8 bg fark ediyordu Birde çok güzel sesi çıkıyordu. Peki servis hiç anlıyamazmı durduk yere garantiden olmayalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Verme gazı evli ve çocukluyum ben. 21 yaşımda bi tane 206 aracım vardı kapışçağım zaman hava filtresine giden boruyu çıkartıp dışarıya veriyordum 7 8 bg fark ediyordu Birde çok güzel sesi çıkıyordu. Peki servis hiç anlıyamazmı durduk yere garantiden olmayalım. Anlar tabi ki, yazılımda yazılım diye tutturursan bir gün. Ferhat abi acele etme, sana tek sözüm bu.. yaptırma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 (düzenlendi) Ferhat abi acele etme Aslında pek niyetimde yok ama dahada güç fena olmaz diyorum bazen. En iyisi ben bu işten uzak durayım eski ferhatı hortlatmanın alemi yok bu saat ten sonra Ama bekar olsaydım daha aracı aldığım ilk gün attırmıştım chip li yazılımı oda ayrı Temmuz 28, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Seçim senin abi yazılım olayına gelince turbo ile ilgili sorun çıkmadı ama bakım zamanlarında akıllarına eserde güncelleme yapmaya kalkarlarsa anlayabilirler abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap