Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 konuda led smart tv...ama.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 konuda led smart tv...ama.... benim arkadaşta led smart tv sine dual play gözlük arıyordu bulamadı...sen bilir misin abi nerededir bu zımbırtılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 vatanda vardır ya...satıyorlar..yada teknosa falan...hepsiburadada gördüm...modeli neki tvinni dual playse lg olmalı galiba.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 vatanda vardır ya...satıyorlar..yada teknosa falan...hepsiburadada gördüm...modeli neki tvinni dual playse lg olmalı galiba.... bide lg tartışması olmasın şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 onur matizi cok begendim oglan biliyormuş araf parçasını falan böle koy müziklerden ögreneyim bende... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 onur matizi cok begendim oglan biliyormuş araf parçasını falan böle koy müziklerden ögreneyim bende... smart tv de de çok güzel gidiyor o şarkılar bende yeni keşfettim adamı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 açıkcası vestel buzdolabı magduru birisi olarak vestel mi yanından bile geçmem isterse bedava versin:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Bence de her markayı alanında ehil ve fiyat/performans konusunda başarılı olduğu takdirde almalı. Benim beyaz eşyalarım Bosch, tv Samsung, telefon iPhone, küçük ev aletlerim Philips, arabayı da Ford yaparsam bu seneki Galatasaray'a benzer elektronik eşya kadrosu kurmuş olacağım. Vestel ve Arçelik'ten uzak durmakta fayda var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap