Ozan Kar Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Yine aradım taradım bulamadım, bayram öncesi bizim alamanyadaki akrabalar gelicekmiş, uygun fiyatlı olacak şekilde ayarlayabileceğim bi yol var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Servis gösterge değişiminde kutup başını sökmüyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 sinan ince Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Teşekkürler . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 sinan ince Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Cem abi seni dinledim ve kutup başını sokmeden yeni göstergeyi taktim bir sorun olmadi. ama bu yeni gösterge cok yakışıklıymis. Siddetle tavsiye edilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Cem abi seni dinledim ve kutup başını sokmeden yeni göstergeyi taktim bir sorun olmadi. ama bu yeni gösterge cok yakışıklıymis. Siddetle tavsiye edilir... Güle güle kullan, evet gerçekten hoş duruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 selçuk tanrıverdi Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Cem abiye Samete Bekir e teşekkür ederim gösterge temini konusunda. Taktım çok güzel oldu ama benim göstergenin benzin ve hararet göstergesi yazıları diger göstergeye göre bayagı büyük yazılmış neden acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Cem abiye Samete Bekir e teşekkür ederim gösterge temini konusunda. Taktım çok güzel oldu ama benim göstergenin benzin ve hararet göstergesi yazıları diger göstergeye göre bayagı büyük yazılmış neden acaba. Yeni seri öyle. Şuan sıfır focus alırsanız da öyle yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 sinan ince Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Cem abiye Samete Bekir e teşekkür ederim gösterge temini konusunda. Taktım çok güzel oldu ama benim göstergenin benzin ve hararet göstergesi yazıları diger göstergeye göre bayagı büyük yazılmış neden acaba.[/quote Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Çakır otoya isim bırakan bir kaç kişi varmış gösterge gelirse haber verilmesi için ancak Ümit abi listeyi kaybetmiş dizel için göstergeler gelmiş bilginize. not: benzinli için zaten vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Çakır otoya isim bırakan bir kaç kişi varmış gösterge gelirse haber verilmesi için ancak Ümit abi listeyi kaybetmiş dizel için göstergeler gelmiş bilginize. not: benzinli için zaten vardı. 500 mu hala? Gerci zaten su siralar pek mumkun degil ama aklimda bulunsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 500 mu hala? Gerci zaten su siralar pek mumkun degil ama aklimda bulunsun. 450 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 arkadaşlar bit yeniğini düşünelim tabi ama bu sony sistemler bizim style araçlarımıza uyarmı yada ekranlar... biliyosunuzki styleların ekranları çok kötü 2 satır ekranı varr. bilen bir arkadaşım bizi aydınlatsa... atıyorum titanium ekranını ben style araca takabiliyormuyum yada bu sony sistemleri http://parcakapida.com/urun/bm5t-18k811-de-panel---radyo-kontrolu_891.aspx?CatId=129 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 arkadaşlar bit yeniğini düşünelim tabi ama bu sony sistemler bizim style araçlarımıza uyarmı yada ekranlar... biliyosunuzki styleların ekranları çok kötü 2 satır ekranı varr. bilen bir arkadaşım bizi aydınlatsa... atıyorum titanium ekranını ben style araca takabiliyormuyum yada bu sony sistemleri http://parcakapida.com/urun/bm5t-18k811-de-panel---radyo-kontrolu_891.aspx?CatId=129 Herşey değişir. Uygun parçalar ile. Sitedeki başlıklarda olacak hepsi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 arkadaşlar bit yeniğini düşünelim tabi ama bu sony sistemler bizim style araçlarımıza uyarmı yada ekranlar... biliyosunuzki styleların ekranları çok kötü 2 satır ekranı varr. bilen bir arkadaşım bizi aydınlatsa... atıyorum titanium ekranını ben style araca takabiliyormuyum yada bu sony sistemleri http://parcakapida.com/urun/bm5t-18k811-de-panel---radyo-kontrolu_891.aspx?CatId=129 sonyde olur 5"te olur titaniumda olur, sony olursa tuş takımıda şart. hepsi için çerçevede şart. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 forumda bir kaç konu inceledim genelde yapılan uygulamalar sanırım titanium üzerine olmuş yada ben style aracıma yaptım diyeni göremedim.. uyumluysa evet ben ilk iş sony ve ekran değişimi düşünüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 forumda bir kaç konu inceledim genelde yapılan uygulamalar sanırım titanium üzerine olmuş yada ben style aracıma yaptım diyeni göremedim.. uyumluysa evet ben ilk iş sony ve ekran değişimi düşünüyorum... sony nin çerçevesini bulabilirseniz forumda paylaşın, çok aranan bir parça. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozan Kar
Yine aradım taradım bulamadım, bayram öncesi bizim alamanyadaki akrabalar gelicekmiş, uygun fiyatlı olacak şekilde ayarlayabileceğim bi yol var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
21
10
9
7
Popular Days
Mar 12
29
Tem 25
11
Ara 24
8
May 6
6
Top Posters For This Question
Ozan Kar 21 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU 9 posts
sinan ince 7 posts
Popular Days
Mar 12 2013
29 posts
Tem 25 2012
11 posts
Ara 24 2013
8 posts
May 6 2013
6 posts
Popular Posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU
http://parcakapida.com/kategori/ford.aspx?Page=38 Linkteki sitede genel olarak fiyatlar düşük.İncelemenizi tavsiye ederim.Göstergelere 250 TL yazmışlar. http://parcakapida.com/kategori/ford.aspx?
Servet Ö.
FoCCCus ile mumkun, bkz://benim arabadaki gosterge
Bora A.
650 Eurodan aağı bulamazssın...Ben 400 TL.ye almıştım ama benimki arlı bir durum..Sana konunun linkini veriyim baştan sona okufarklılıkları..ir dafa önclikle benzin-dizel ayrımı var,titanyum Trend ayr
Bu soruda 112 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap