Ozan Kar Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Yine aradım taradım bulamadım, bayram öncesi bizim alamanyadaki akrabalar gelicekmiş, uygun fiyatlı olacak şekilde ayarlayabileceğim bi yol var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 Bizim göstergenin parça kodu kaç ? 1.6 Dizel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim Günal Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 bugün çakır otodan aradılar 5 adet diesel 5 adet benzinli geniş ekran gelmiş fiyat 490 lira dedi bi tane ayırttım 1,0 ecoboosta hiç takmamış gidince deneyeceğiz . daha önce taktıran var mı 1,0 a ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 (düzenlendi) bugün çakır otodan aradılar 5 adet diesel 5 adet benzinli geniş ekran gelmiş fiyat 490 lira dedi bi tane ayırttım 1,0 ecoboosta hiç takmamış gidince deneyeceğiz . daha önce taktıran var mı 1,0 a ? farkı yok. devir ve hız göstergesi orjinaliyle aynı olsun yeter. Aralık 24, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Göstergeyi değiştirince eskisini elden çıkarabiliyor muyuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim Günal Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 farkı yok. devir ve hız göstergesi orjinaliyle aynı olsun yeter. start &stop atmosferiklerde yok ama göstergelerde std. olarak simgesi var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 start &stop atmosferiklerde yok ama göstergelerde std. olarak simgesi var mı Var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 çok pahalı 350 400 e alan varken ??? Göstergeyi değiştirince eskisini elden çıkarabiliyor muyuz? sahibindene ilan atıcaz artık:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim Günal Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 nerde 350 400 liraya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Kimse almıyor çıkan göstergeleri. Sıfırı dünya para ama kimse istemiyor ki. Ancak göstergeye yumruk atıp kıran ve sonradan pişman olan birisi alır Piyasadaki F3 lerin çoğu garantide zaten, bozulan da olmaz. Ben 100 liradan birkaç ay ilan verdim telefon çalmadı bile. Sanırım elimizde kaldı bu küçük ekranlı göstergeler. Ben ledlerini sökmeyi düşünüyorum : )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 yokmu bu göstergeyi bulabileceğimiz bir yer..Er ol oto ya 40 gündür düşmedi...başka temin edecek yer var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kamil Çalışkan Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Bende 2013 dizel aracım için arıyorum ama bulamadım kendim takmayı deniyeceğim bulursam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Bende 2013 dizel aracım için arıyorum ama bulamadım kendim takmayı deniyeceğim bulursam Ankara güven ford da vardı en son. Eğer satılmadıysa bi konuşun isterseniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan K Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2016 şu an nerede bulunur? bilen veya gören var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Koray Kahraman Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 On 06.05.2013 at 16:10, sinan ince said: Cem abi seni dinledim ve kutup başını sokmeden yeni göstergeyi taktim bir sorun olmadi. ama bu yeni gösterge cok yakışıklıymis. Siddetle tavsiye edilir... Sinan Bey nereden aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 24 dakika önce, Koray Kahraman said: Sinan Bey nereden aldınız? Bu aralar bulmak biraz sıkıntı Koray. Fiyatlarda tavan maalesef. Forumdan takip edebilirsin, bulunduğunda haberin olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozan Kar
Yine aradım taradım bulamadım, bayram öncesi bizim alamanyadaki akrabalar gelicekmiş, uygun fiyatlı olacak şekilde ayarlayabileceğim bi yol var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
21
10
9
7
Popular Days
Mar 12
29
Tem 25
11
Ara 24
8
May 6
6
Top Posters For This Question
Ozan Kar 21 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU 9 posts
sinan ince 7 posts
Popular Days
Mar 12 2013
29 posts
Tem 25 2012
11 posts
Ara 24 2013
8 posts
May 6 2013
6 posts
Popular Posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU
http://parcakapida.com/kategori/ford.aspx?Page=38 Linkteki sitede genel olarak fiyatlar düşük.İncelemenizi tavsiye ederim.Göstergelere 250 TL yazmışlar. http://parcakapida.com/kategori/ford.aspx?
Servet Ö.
FoCCCus ile mumkun, bkz://benim arabadaki gosterge
Bora A.
650 Eurodan aağı bulamazssın...Ben 400 TL.ye almıştım ama benimki arlı bir durum..Sana konunun linkini veriyim baştan sona okufarklılıkları..ir dafa önclikle benzin-dizel ayrımı var,titanyum Trend ayr
Bu soruda 112 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap