Ozan Kar Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Yine aradım taradım bulamadım, bayram öncesi bizim alamanyadaki akrabalar gelicekmiş, uygun fiyatlı olacak şekilde ayarlayabileceğim bi yol var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ibrahim Çetiner Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2016 Bende arıyorum,her satıcıyı aradım bir tane buldum oda 700 TL istedi maalesef bulunmuyor şu an. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2016 Bir saat önce, ibrahim Çetiner said: Bende arıyorum,her satıcıyı aradım bir tane buldum oda 700 TL istedi maalesef bulunmuyor şu an. İbrahim aracın dizel mi? Öyle ise 1 tane arkadaşımda var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Döğer Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Gürkan Bey ben alabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 47 dakika önce, Serkan Döğer yazdı: Gürkan Bey ben alabilirim Maalesef artık alamazsınız... Satıldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Döğer Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Gürkan Bey teşekkür ederim kaça satıldı acaba bilgi verebilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2016 10 dakika önce, Serkan Döğer yazdı: Gürkan Bey teşekkür ederim kaça satıldı acaba bilgi verebilirmisiniz Lütfen özel mesajlarınızı (ayrıca kuralları) kontrol ediniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 geniş ekran isteyen varsa bir arkadaşımda dizel için mevcut ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 16 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: geniş ekran isteyen varsa bir arkadaşımda dizel için mevcut ... MCA mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Normal geniş ekranlı olandan dizel en yenilerden değil 600 TL istiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 benim işime yaramaz o zaman, zaten olsaydı da bu aralar bütçe müsait değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali guler Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Merhaba arkadaşlar 2012 Focus 1.6TDCI Style Plus geniş ekran istiyorum nereden temin edebilirim Ayrıca alırken neye dikkat etmem gerekiyor yardımlarınızı beklıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 15 saat önce, Ali guler yazdı: Merhaba arkadaşlar 2012 Focus 1.6TDCI Style Plus geniş ekran istiyorum nereden temin edebilirim Ayrıca alırken neye dikkat etmem gerekiyor yardımlarınızı beklıyorum Bu başlıktan gerekli bilgilere ulaşırsınız diye düşünüyorum. Türkiye'de de çıkma olarak bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2017 07.09.2016 - 12:56 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: Normal geniş ekranlı olandan dizel en yenilerden değil 600 TL istiyor... Hala elinde mevcutsa ben alabilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2017 26 dakika önce, Bülent Aydemir yazdı: Hala elinde mevcutsa ben alabilirim. araç kaç model dizel mi benzinli mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Aydemir Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 (düzenlendi) 19.10.2017 - 10:26 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: araç kaç model dizel mi benzinli mi ? 2012 model diesel 105000 km de Ekim 21, 2017 Bülent Aydemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozan Kar
Yine aradım taradım bulamadım, bayram öncesi bizim alamanyadaki akrabalar gelicekmiş, uygun fiyatlı olacak şekilde ayarlayabileceğim bi yol var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
21
10
9
7
Popular Days
Mar 12
29
Tem 25
11
Ara 24
8
May 6
6
Top Posters For This Question
Ozan Kar 21 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU 9 posts
sinan ince 7 posts
Popular Days
Mar 12 2013
29 posts
Tem 25 2012
11 posts
Ara 24 2013
8 posts
May 6 2013
6 posts
Popular Posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU
http://parcakapida.com/kategori/ford.aspx?Page=38 Linkteki sitede genel olarak fiyatlar düşük.İncelemenizi tavsiye ederim.Göstergelere 250 TL yazmışlar. http://parcakapida.com/kategori/ford.aspx?
Servet Ö.
FoCCCus ile mumkun, bkz://benim arabadaki gosterge
Bora A.
650 Eurodan aağı bulamazssın...Ben 400 TL.ye almıştım ama benimki arlı bir durum..Sana konunun linkini veriyim baştan sona okufarklılıkları..ir dafa önclikle benzin-dizel ayrımı var,titanyum Trend ayr
Bu soruda 112 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap