Unsal gumus Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2012 herkese iyi akşamlar iyi forumlar inşallah uygun yerde açıyorumdur konuyu, eğer yanlış yerdeyse admin arkadaşlar gerekli yere taşırlar sanırım... Geleyim soruma bende şuan kullanmakta olduğum 2006 model volkswagen jetta comfortline var kilometresi 127000 de ve LPG li aracı aldığım galeride 2008 model focus TDCI var titanium modeli diye yazıyor sahibindende ilanıda var isterseniz linki verebilirimde sizce takas etmelimiyim ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus II" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Link'e baksak olur tabi, makyajlı kasa mı ? yani ön tarafı benim imzamdaki araba gibi mi ? Lpg'den bıktıysan ve araç temiz ise değiştir gitsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Eğer Focus yeni kasa ise ve temizse direkt takasla derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Unsal gumus Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sinifinin-en-donanimlisi-ford-focus-1-6tdci-titanium-sedan-94287780/detay ayrıntılarda yazmış değişen ve boya var diye ancak bu araçta park sensörü standart değilmi sonradan takılmış gibi geldi bana ve ESP yazmış ayrıntılarda bu arabada varmıdır acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 http://www.sahibinde...-94287780/detay ayrıntılarda yazmış değişen ve boya var diye ancak bu araçta park sensörü standart değilmi sonradan takılmış gibi geldi bana ve ESP yazmış ayrıntılarda bu arabada varmıdır acaba Bu araba makyajlı kasanın ilk gelen arabalarından.. park sensörü x paket ile var yani standart değil bunda..Esp olabilir de olmaya bilirde..Yol bilgisayarında ki menü de var mı diye sorun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Unsal gumus Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 yani sizce takas etmelimiyim şuanki araımda hiçbir sıkıntım yok ama focus ilk almak istediğim araçtı o nedenle düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Ünsal bey, resim ve yazılara bakarak size kesin birşey demek zor.. Problemsiz bir araç ise neden takas yapılmasın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 yani sizce takas etmelimiyim şuanki araımda hiçbir sıkıntım yok ama focus ilk almak istediğim araçtı o nedenle düşünüyorum Şuanki aracından sıkıntın yoksa daha temizini bulmak için bekle derim. izmirin neresindesin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Unsal gumus Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yesilyurttayim siz nerden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Karşıyaka; Bence acele etmeyin daha genç daha düşük km.li birşeyler ve galeriden olmayan birşey bulmaya çalışalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Unsal gumus Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 daha az km li ve değişeni olmayan başka bir F2.5 bulabilirsiniz sanırım. Benim fikrim aracınızı nakite çevirip, sizinde gerekirse 1-2 bin fark vererek daha temzini bulmanız yönünde. Hem fiyat olarakta bana biraz pahalı geldi 37.500 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Konu Dışı iletiler genel başlığa taşınmıştır. İmzamdaki 4. maddeye dikkat edelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Konu Dışı iletiler genel başlığa taşınmıştır. İmzamdaki 4. maddeye dikkat edelim olur emredersiniz paşam.....rütbeli bir smiley.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap