Ferhat O. Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2012 merhaba F3 araçlarda en beğendiğiniz detay sizce nedir. Yol tutuş, performans gibi özelliklerden ziyade daha küçük detayları merak ediyorum. Senin en güzel yerin kahverengi gözlerin misali... ( umarım bu konu daha önce açılmamıştır ve bende doğru yerde açmışımdır. Baktım sağa sola ama bulamadım admin, valla araştırdım bak) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Alternatif olarak bu var ama bu da kalsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Oturuş pozisyonu güzel ayarlandığında oluşan kokpit havası, herşeyin elinizin altında olması.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Benim sileceklerin açılıp kapanması çok hoşuma gidiyor. Sıradışı en azından 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Ön farlardaki gündüz farları, Ve en hoşuma giden özelliği de aynaların içeriden kapanması. Sıkışık bir yerden geçerken 55-60 yaşlarındaki Yazı işleri müdürümüz elini aynaya doğru götürerek " bir yere çarpmasın, şu aynayı kapatıvereyim" demesinin üzerine, benim düğmeye basarak aynayı kapattıktan sonraki müdürün bana doğru bakışı gözümün önünden gitmiyor. :D :D Çok komik bir andı. :D Ve kesinlikle bagaj kapağının uzaktan kumanda ile komple açılabiliyor olması (sedan). 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Mercedes ve bmw lerde dahi bulunamayan muhteşem ötesi parazitsiz ve prüzsüz araç içi teyp in ses kalitesi.Anlatılmaz anca yaşanır bu güzellik :) Şaka bir yana en sıcak havalarda dahi en fazla 30 40 saniyede soğutmaya başlayan ve izmir gibi yerde daha 4.kademesine gerek duymadığım kliması. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 tırtır yapması.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Mercedes ve bmw lerde dahi bulunamayan muhteşem ötesi parazitsiz ve prüzsüz araç içi teyp in ses kalitesi.Anlatılmaz anca yaşanır bu güzellik :) Şaka bir yana en sıcak havalarda dahi en fazla 30 40 saniyede soğutmaya başlayan ve izmir gibi yerde daha 4.kademesine gerek duymadığım kliması. senin camlarda film varmıydı abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Mercedes ve bmw lerde dahi bulunamayan muhteşem ötesi parazitsiz ve prüzsüz araç içi teyp in ses kalitesi.Anlatılmaz anca yaşanır bu güzellik :) Şaka bir yana en sıcak havalarda dahi en fazla 30 40 saniyede soğutmaya başlayan ve izmir gibi yerde daha 4.kademesine gerek duymadığım kliması. adaş sen baya içerlemişsin şu parazit işine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 direksiyondaki ford amblemi. çünkü her baktığında insana güven veriyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Direksiyonun tasarımı,bagaj kapağının tek tuşla açılması tek tuşlada kapansa fena olmazdı hani 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 düşündüm düşündüm bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 uzaktan baktığında görüntüsü.............Canım çok uzak değil araca binmek için yaklaşırken den bahsediyorum.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 uzaktan baktığında görüntüsü.............Canım çok uzak değil araca binmek için yaklaşırken den bahsediyorum....davulun seside uzaktan hoş geliyor Bekir abi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 davulun seside uzaktan hoş geliyor Bekir abi İçine dindiğimde dahada çok beğeniyorum aracımı....hem bana o kadar seslide gelmiyor yıllardır dizele bindiğim için heralde...sadece benzilli çalışmıyor gibi geliyor asıl o rahatsız edici. ..ne öyle akülü araba gibi. ...araba dediğin çalıştığını belli edecek arkadaş....ben ünv. zamanı ameriken araçlarındaki o gür gür sese biterdim... . 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap