Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Bırak vw yi toyotayı mercedes te audi de bmw de olsun bu sorun şu an ford a bu sorun için ne yapıyorsam 10 mislini onlara yaparım mahkemeye vermek dahil o kadar para vericem ve böyle saçma bir sorunla karşılaşıcam ki onlarda bu sorun olmaz ama sen ne demek istediğimi anladın abi Adaş sen bakma teyfik abiye onun mizacı böyle ben onu böyle sevdim sende seversin :) Madem yeterli şikayet sayısına ulaşmadan bişey yapamazlarmış bizde ulaştırırız. Kimler benimle arkadaşlar heeeeyyyyytttt (moderatöründe desteğini aldık) atının kuyrugunu baglamayı unutma...savaşamı gidiyon Ferhatım...çok Ulubatlı gördüm seni.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 atının kuyrugunu baglamayı unutma...savaşamı gidiyon Ferhatım...çok Ulubatlı gördüm seni.... Öyle oldu değilmi abi az önce yeni bikaç oyun oynadım çok pis gaza geldim bide bu muhabbet çıkınca oyun gerçek harman oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 (düzenlendi) Tom clany future soldier çok iyi oyunmuş be abi Temmuz 29, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Kimler benimle arkadaşlar heeeeyyyyytttt (moderatöründe desteğini aldık) Bir bu eksikti Ferhat'lar örgüt kurdu darbe yapacaklar... (e artık bu da izlemeye, gözlemeye, esteğe kösteğe bir yerlere takılır artık, sen düşün adminim sen düşün) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Bu başlıkda birşeyler dönüyor, ben anlamamak bişey tatlı rüyalar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Bu başlıkda birşeyler dönüyor, ben anlamamak bişey tatlı rüyalar Ferhat Rises... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Bu mücadelede ya yanımızda olursunuz ya karşımızda. Herkes tarafını seçsin. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Bırak vw yi toyotayı mercedes te audi de bmw de olsun bu sorun şu an ford a bu sorun için ne yapıyorsam 10 mislini onlara yaparım mahkemeye vermek dahil o kadar para vericem ve böyle saçma bir sorunla karşılaşıcam ki onlarda bu sorun olmaz ama sen ne demek istediğimi anladın abi Adaş sen bakma teyfik abiye onun mizacı böyle ben onu böyle sevdim sende seversin :) Madem yeterli şikayet sayısına ulaşmadan bişey yapamazlarmış bizde ulaştırırız. Kimler benimle arkadaşlar heeeeyyyyytttt (moderatöründe desteğini aldık) ben Tevfik abiden şikayetçi değilim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Bir bu eksikti Ferhat'lar örgüt kurdu darbe yapacaklar... (e artık bu da izlemeye, gözlemeye, esteğe kösteğe bir yerlere takılır artık, sen düşün adminim sen düşün) bugün bir karikatür vardı face de iki çocuk sohbet ediyor; - abi ben büyüyünce Germiyanoğulları beyliğini kuracam - olmaz çok uzun bir isim, akılda kolay kalan birşey olması lazım - ya bırak bi git Osman yaa.. yazını okuyunca aklıma geldi birden abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 (düzenlendi) Evet arkadaşlar kıralım ford un belini hepimize sony sistem taktırtmadan eylemlerimizden dönenin lastiği patlasın sonra aaa bi baksın istepneside patlak dağın başında kalsın (ne beddua ettim yaw allah muhafaza) eylemse eylem güylemse güylem diyorum videodaki gibi.Eylemin ekstrasını yapçem ben forda (dikkat bol küfürlü +18) Temmuz 29, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Geniş ekran alırsan, orada çok şık mavi oval göreceksin hmmmm, iyiymiş... negzel... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yan aynaların altındaki aydınlatmalar en çok hoşuma giden detay. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yan aynaların altındaki aydınlatmalar en çok hoşuma giden detay. İllada titanium olduğunu belli etçen demi arabanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 İllada titanium olduğunu belli etçen demi arabanın Style'in o nefis güzel jantları bence en güzel detay 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 İllada titanium olduğunu belli etçen demi arabanın Kesinlikle bunun style da olmadığını bilmiyordum, gerçekten yok mu? Plus paketle gelmiyor mu bu özellik; titaniumda mı standart özellik yoksa bu? Vallahi bilmiyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap