Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Alemsin Serdarım yaw.... :P :P :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Serdar Aynanın altına bak. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Serdar Aynanın altına bak. marabayiz abi bizde yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 marabayiz abi bizde yok Hey Allahım sen sabır ver. Ben senin için üşenmedim çektim imageshack'e yükledim burayı ekledim bu fotoyu sen nereye çektin yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Hey Allahım sen sabır ver. Ben senin için üşenmedim çektim imageshack'e yükledim burayı ekledim bu fotoyu sen nereye çektin yahu Abicim o yanan sinyal lambası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Abicim o yanan sinyal lambası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 sinyalin lambası mı belli bir süre yanık kalıyor aynalar aciliyorken demek istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 sinyalin lambası mı belli bir süre yanık kalıyor aynalar aciliyorken demek istedim Yani? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Eeeee görüşme birden kesilmiş sonuç ne oldu şimdi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Eeeee görüşme birden kesilmiş sonuç ne oldu şimdi.... Serdar'ı fotoğraf ile baş başa bıraktık Abi; sinyal ile kapıya vuran ışık arasındaki farkı sorguluyor şu an 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Hoyt geldim uyumusuz yahu ne sinyalle kafayı mı bozacam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Serdar'ı fotoğraf ile baş başa bıraktık Abi; sinyal ile kapıya vuran ışık arasındaki farkı sorguluyor şu an Çok yaşa Baran sabah sabah sesli güldürdün yaw.... :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap