Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Detay deyince... 1. Aktif ön ızgara (kışın motor çok çabuk ısınıyor) 2. Aktif şehir için güvenliği (çarpmadan korudu gerçekten, şu anda çalışmıyor olsa bile) 3. Otomatik yağmur farı 4. Silecek çalışma şekli ve geniş silme alanı 5. USB/Aux girişi, BT entegrasyonu ve sesli kontrol 6. Gündüz farları Bunun dışında performans, konfor, sürüş güvenliği, kabin ergonomisi vb. tüm değerlendirme kriterlerinde fazlası ile tatmin edici. Açıkcası memnun olmadığım bir yanı yok, arka oturma alanı göreceli dar ama o da beni hiç etkilemiyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Detay deyince... 1. Aktif ön ızgara (kışın motor çok çabuk ısınıyor) 2. Aktif şehir için güvenliği (çarpmadan korudu gerçekten, şu anda çalışmıyor olsa bile) 3. Otomatik yağmur farı 4. Silecek çalışma şekli ve geniş silme alanı 5. USB/Aux girişi, BT entegrasyonu ve sesli kontrol 6. Gündüz farları Bunun dışında performans, konfor, sürüş güvenliği, kabin ergonomisi vb. tüm değerlendirme kriterlerinde fazlası ile tatmin edici. Açıkcası memnun olmadığım bir yanı yok, arka oturma alanı göreceli dar ama o da beni hiç etkilemiyor. yani arka koltuk fantazisinden uzak durun diyorsunuz.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Eğer iri isen, evet... Bu arada iftarda keçiboynuzu küründe misin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Eğer iri isen, evet... Bu arada iftarda keçiboynuzu küründe misin? unutma ben aslan burcuyum...doguştan şanslıyım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yine sazlar ellerde hadi bakalım :P :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Sedanın arka görüntüsü çok hoşuma gidiyor 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Gece on arabadan farlarin yansimasini gorunce mutlu oluyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Birde yanda on fardan arkaya giden Z seklindeki çizgiyi cok begeniyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 merhaba F3 araçlarda en beğendiğiniz detay sizce nedir. Yol tutuş, performans gibi özelliklerden ziyade daha küçük detayları merak ediyorum. Senin en güzel yerin kahverengi gözlerin misali... ( umarım bu konu daha önce açılmamıştır ve bende doğru yerde açmışımdır. Baktım sağa sola ama bulamadım admin, valla araştırdım bak) En güzeli aracım yazılımlı da olsa F3 gerimde kalması tabiki dizel olmak şartıyla gerimde kalması ferhat abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 senin camlarda film varmıydı abi? Elbette var cam filmindendir o diyceksen önceki focus 2 im dede film vardı ama bu kadar iyi değildi soğutması.Cam filmlerinin etkisi yok mu ?Tabikide var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 adaş sen baya içerlemişsin şu parazit işine Hemde nasıl taaa ben arabayı almadan evvel daha parasını bile ödemeden şikayet ettim kesin halledicez siz merak etmeyin dediler taaa nisan sonunda.Daha 1 kere telefon açmaları dışında bir değişiklik yok.Ben birde anfi destekli ses sistemi döşedim araca bazen sesi açınca bariz ortaya çıkıyor. Belki birçok insan benim yerimde olsa ya duymaz duysada sallamaz ki daha önce bende yok o ses diyip sonrasın aa varmış diyen çok arkadaş oldu hatta söylemesen haberimiz olmıycaktı diyenlerde oldu fakat ben araç kullanırken müzik dinlemeyi çok severim ve ses kunusunda çok kılımdır. 50 bin tl verdiğim bir araca bunu yakıştıramadım haksızmıyım üstüne üstük yapıcaz deyip söz verdikten sonrada ilgilenmemek ayrı bir sinir konusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 (düzenlendi) Araç içi ses sistemi ve yan yolcu koltuğu bacak mesafesi(konsolu gereksizce fazla uzun yapmışlar ) hariç nasıl derler.Neremi neremi her yerini Temmuz 28, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Sedanın arka görüntüsü çok hoşuma gidiyor Seda kim diye bakıyorum bende 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Hemde nasıl taaa ben arabayı almadan evvel daha parasını bile ödemeden şikayet ettim kesin halledicez siz merak etmeyin dediler taaa nisan sonunda.Daha 1 kere telefon açmaları dışında bir değişiklik yok.Ben birde anfi destekli ses sistemi döşedim araca bazen sesi açınca bariz ortaya çıkıyor. Belki birçok insan benim yerimde olsa ya duymaz duysada sallamaz ki daha önce bende yok o ses diyip sonrasın aa varmış diyen çok arkadaş oldu hatta söylemesen haberimiz olmıycaktı diyenlerde oldu fakat ben araç kullanırken müzik dinlemeyi çok severim ve ses kunusunda çok kılımdır. 50 bin tl verdiğim bir araca bunu yakıştıramadım haksızmıyım üstüne üstük yapıcaz deyip söz verdikten sonrada ilgilenmemek ayrı bir sinir konusu kesinlikle haklısın abi, Rize yetkili satıcısı Atılgan'ın bu konuda hakkı yenmez. Kesinlikle ilgililer ve probleminizi mutlaka çözüme kavuşturuyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 kesinlikle haklısın abi, Rize yetkili satıcısı Atılgan'ın bu konuda hakkı yenmez. Kesinlikle ilgililer ve probleminizi mutlaka çözüme kavuşturuyorlar Atılgan dedin mi sular durulur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap