Şükrü Abay Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2012 İyi geceler öncelikle Aslında bir sorun değil ama merak ettiğimden soruyorum. Aracımla 1.viteste dipgazda yapsam yarımgazda yapsam aynı ivmelenme aynı oluyor ya da bana öyle geliyor. Bu sadece 1.viteste böyle ; Diğer viteslerde devrini alana kadar öyle sonra dipgaz yapınca daha yüksek çekiş oluyor. Bunun Sorunu Vites Dişlileri uzun ondan mı olabilir yoksa sıkıntı mı var Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 1. vites kalkış vitesidir kısaca bu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 1. vites kalkış vitesidir kısaca bu Daha önce Civic 1.6 iES kullandım öyle değildi ama abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Daha önce Civic 1.6 iES kullandım öyle değildi ama abi O civic'in zavallılığı 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 O civic'in zavallılığı Sen çok yaşa abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yahu sen bi Astra1.3 e binde 1.vites gör ne ivmelenme var ne birşey Öylemi dersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 O civic'in zavallılığı Zavallı derken ? Sen focusunu itekle biz gazlarız VTEC le 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 (düzenlendi) zavallı civic Türkiyenin en hızlı kanatlıları için Temmuz 28, 2012 Ogün Özemre tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Bunun Net Cevabı Var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Bu da Focus Nabeeerr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yaw olay birinci vites değilmiydi...Ne ara 5-6 vitese geçti... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yok mu cevap :D Bak bugün benim doğum günüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Kardeşim bugün senin doğum günün, takılma böyle şeylere sana bir bentley continantel gönderiyorum, :sofeer: :sofeer: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Kardeşim bugün senin doğum günün, takılma böyle şeylere sana bir bentley continantel gönderiyorum, :sofeer: :sofeer: Gtc olsun ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Gtc olsun ama İnan yazarken aklıma geldi gtc yazsammı yazmasammı diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Şükrü Abay
İyi geceler öncelikle
Aslında bir sorun değil ama merak ettiğimden soruyorum.
Aracımla 1.viteste dipgazda yapsam yarımgazda yapsam aynı ivmelenme aynı oluyor ya da bana öyle geliyor. Bu sadece 1.viteste böyle ;
Diğer viteslerde devrini alana kadar öyle sonra dipgaz yapınca daha yüksek çekiş oluyor.
Bunun Sorunu Vites Dişlileri uzun ondan mı olabilir yoksa sıkıntı mı var
Şimdiden teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap