Murat K. Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2012 Photoshop la yapilan ufak degisklik bir fikir sahibi olmak icin ne renk uygulansa guzel olur fikirlriniz bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 (düzenlendi) Resim yukleyemiyorum tlfdan...yardim ltf Temmuz 27, 2012 Murat K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Resim yukleyemiyorum tlfdan...yardim ltf Ne tür yardım? Mobile app yoksa yükleyemezsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Mobil app yok..nasil aratacam storeden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yukledim app yi sanirim foto boyutu buyuk yyukleme yapmiyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yukledim app yi sanirim foto boyutu buyuk yyukleme yapmiyor.. Tapatalk'ı seçin, forum upload'ı seçmeyin..Forum upload sınırlıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 (düzenlendi) Evet sonunda yukledim nasil olur ufak degisklik olursa ??? Dusundugum renk daha mat bir kirmizi olacak Temmuz 28, 2012 Murat K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 bence mavi veya turuncu daha hoş durabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Turuncu renk bende dusundum serdar ama mavi hic dusunmedim yapacagim renk secenegine gore koltuk kilifida yaptiracam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Bu tür bir uygulama yapılacaksa (yani illa yapacam diyorsan, yoksa yapma derim de) piano black, En kötü ihtimalle karbon yapılmalı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Turuncu renk bende dusundum serdar ama mavi hic dusunmedim yapacagim renk secenegine gore koltuk kilifida yaptiracamsitede koltuk kılıfı yapan biri var fikir alabilirsin bence sık ve uyumlu olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 (düzenlendi) Bu tür bir uygulama yapılacaksa (yani illa yapacam diyorsan, yoksa yapma derim de) piano black, En kötü ihtimalle karbon yapılmalı.piano black güzel olur ama karbon bilemiyorum Temmuz 28, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Turuncu renk bende dusundum serdar ama mavi hic dusunmedim yapacagim renk secenegine gore koltuk kilifida yaptiracam Focus'da var olan bordo rengi gördünüz mü ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Focus'da var olan bordo rengi gördünüz mü ? Yako hangi focusta bordo var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap