Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Kapi ici kumas varsa yapilirustalık ister bu isler güzel isin erbabı olan ustayı bulmak lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Ustayi bulacaz artik denemekte fayda var icimde kalmasin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yako burda servise göstersem hooyk diye kalır... Avrupa'da yok zaten normal olur şaşırması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Ustayi bulacaz artik:rolleyes: denemekte fayda var icimde kalmasinhadi hayırlısı o zaman... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Murat arkadaşarın dediği gibi bencede turuncu daha güzel olur gözü yormaz gibi geliyor tabiki karar senin, ama şu torpido kapağı açama mandalınıda boyarsan güzel olur sanki küçük bir detay ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Toroido acma kapagida guzel olabilir...turuncu yapacam buyuk ihtimal..sali carsamba resimleri yuklerim artik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Toroido acma kapagida guzel olabilir...turuncu yapacam buyuk ihtimal..sali carsamba resimleri yuklerim artik şimdi pcden girdim de şehir mardin yazıyor neresindensiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Mardin/kiziltepe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Mardin/kiziltepe bende kızıltepedeyimde hatırladım ama arabanıza led takmıştınız ben size arabayı ilk aldığımda app plakayı sormustum nasıl yapistıralım dıye..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 App plaka yaptinizmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 evet yaptım... slikonla yapistırdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 App plaka yaptinizmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Evet goruyorum araci genelde aras kargonun orda park halindeyken..silikon malesef soguk havalarda dusuyor bilgin olsun...en son siyah renk silikon var ondan yaptim ben... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Evet goruyorum araci genelde aras kargonun orda park halindeyken..silikon malesef soguk havalarda dusuyor bilgin olsun...en son siyah renk silikon var ondan yaptim ben... evim oralarda benim siz bayadır siteye girmiyorsunuz herhalde biz diyarbakırda ve mardınde bulustuk sitedeki arkadaşlarla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Surekli giriyorum da hic duymadim mardin ve d.bakir bulusmalarini varmi buralardan baska uye arkadaslar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap