Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Surekli giriyorum da hic duymadim mardin ve d.bakir bulusmalarini varmi buralardan baska uye arkadaslar.. sitede baslık ve duyuruda yaptık 28 hazirandı diyarbakırda ahmet var oda eşinin tayini nedeni ile eylülde adanaya yerleşecek baskada yok sitede bu tarafta olan işte ailelerle buluştuk ankaradan avukat bir arkadaş gelmişti siteden duruşmaya o vesile oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 burdan bakanılırsınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Arkadaşlar ızmir de tavsiye edebileceginiz kaliteli koltuk kılıfı satan yerler varmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Arkadaşlar ızmir de tavsiye edebileceginiz kaliteli koltuk kılıfı satan yerler varmi Tavsiyemiz anlaşmalı işyeri Size gönderebilirler ellerinde hazır varsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Arkadaşlar ızmir de tavsiye edebileceginiz kaliteli koltuk kılıfı satan yerler varmi Bende arıyorum bulursan forumdan paylaş benimde haberim olsun. Hatta beraber gider pazarlıkta Yaparız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yukardaki yazdığımı görmediniz mi ? hazır yapan tanıdık sponsor iş yerimiz var arkadaşlar başka yer arıyorsanız vay halinize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Tamam kızma gördüm irtibata geçiyorum yarin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Tamam kızma gördüm irtibata geçiyorum yarin Estğflh ben bir yukardaki sayın bey'e laf attım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 (düzenlendi) Estğflh ben bir yukardaki sayın bey'e laf attım Bağamı didin ben daha önce forum vasıtası ile sormuştum bu arkadaşa ben sana istediğin rengi kargo yapar yollarım dedi peki dedim montajı kim yapacak sonuçta iyi bir montaj olmaz ise potluk yapar ve kaliteyi bozar fakat kendilerinde bana bir cevap gelmedi(bkz paylaştığınız linkteki yazılarıma) Bende o yüzden bulup başında durup sonucu görmek isterim ki sonradan pişman olmayayım. Öyle sayın falan deme bu arada sahneyemi çıkıyoruz sayın sürhat Aman efendim kimler gelmiş diyim bide tam olsun Ekim 30, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Bağamı didin ben daha önce forum vasıtası ile sormuştum bu arkadaşa ben sana istediğin rengi kargo yapar yollarım dedi peki dedim montajı kim yapacak sonuçta iyi bir montaj olmaz ise potluk yapar ve kaliteyi bozar fakat kendilerinde bana bir cevap gelmedi(bkz paylaştığınız linkteki yazılarıma) Bende o yüzden bulup başında durup sonucu görmek isterim ki sonradan pişman olmayayım. Öyle sayın falan deme bu arada sahneyemi çıkıyoruz sayın sürhat Aman efendim kimler gelmiş diyim bide tam olsun Telefon icad edildi aslında, arasaydın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Telefon icad edildi aslında, arasaydın Hımmm galaxy yada htc serisinden bahsediyorsun sanırım telefon icad edildi derken haklısın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Cansever Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Kırmızı pek iyi olmamış bence cırt durmuş mavi daha güzel olabilir turkuaz flan göstergelerle uyumlu olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap