Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 En azından önüne gelen kanun tekliflerini açıp anayasaya uygun mu değil mi kontrol ediyordu; uygun değilse geri çeviriyordu.Şimdiki gibi getirin imzalayıp göndereyim felsefesi yoktu. Halka daha yakın eve halkın vergileri ile geldiği gün bütün çankaya köşkünün eşyalarını atıp yenisini aldı. Bende cebime daha yakın buluyorum kendisini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Teknoloji & Bilgisayar & İnternet & Oyun bölümünde siyaset yapılmaaaazzzzz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Sezer'in tek hatasını gösterebilen el sallasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Şimdi ben ne dersem deyim yanlış anlaşılacak. Akp sempatizanı zannedeceksiniz. En iyisi susmak ve siyasete girmemek. Tek bir örnek ve cevap vericem başkada bu konu hakkında yazmıycam. En çok oy alan rektörü değil kendi istediği rektörü getirmesi gibi basitinden bi örnek. Adalet bu olsa gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Gul geldigi gibi 20 Üni yi değişti. belki daha fazla. Ornek bizim okul. 2. Olmuştu hemşehrim rektörüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Devlet Büyük bir Grubu Karşısına aldı...Bizi bir güzel rezil etti akepe...teşekkürler Türkçesi Türkiye vatandaşlarına: Biz Anonimiz. Geçtimiz yıllarda Türk devletinin YouTube, Rapidshare, Fileserve ve binlerce başka siteye sansür uyguladığına şahit olduk. Bunun en güncel örneklerinden biri Google servislerine yönelik yasaklamalardır. Bu sansür uygulamaları affedilemez. Internet isteyen herkesin devlet müdahalesinden korkmadan özgürce bir araya gelerek tartışmalara katılabileceği, bilgi paylaşımında bulunabileceği bir platformdur. Biz, Anonimler, sessiz kalıp bunun unutulmasına izin vermeyeceğiz. Türk insanının yanında devletin sansür saltanatına karşı omuz omuza savaşacağız. İnterneti özgürleştirmek için ne yapabileceğimizi tartıştığımız IRC kanalında bize katılın: http://chat.mibbit.com/?server=194.8.74.43&channel=%23opTurkey (server: irc.anonops.li, kanal #opturkey) Türkiye vatandaşları: Anonim şimdi sizin yanınızdadır. Türkiye Devleti: Bizi bekleyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Şimdiye kadar sınır yoktu, bugün sınır geldi bana, site altı BAR kısmında bile koruma uyarı geliyor... Vay anasını yaa..Ne haldeyiz Aile paketine kim soktuysa bizi artık !!!! 3G İLE bağlatı yaptım ancak gördüm bar sistemimizi..Yok artık yaa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Alla alla şimdi düzeldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap