2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
- 89 yanıt
- 28.541 görüntüleme
-
- 405 yanıt
- 91.366 görüntüleme
-
Yeni Focus Mk4 Bakım Süreleri, Kapsamı ve İşçilik Ücreti (Bakım Paylaşımı Değil)
Yazan: Yakup Ç. A.,
- 2 yanıt
- 2.407 görüntüleme
-
C Sınıfı (kompakt) Hatchback Dizel Otomatik Orta Donanım 2015 2016 - 2018 Fiyatları 1 2 3 4
Yazan: Yakup Ç. A.,
- 53 yanıt
- 38.519 görüntüleme
-
- 10 yanıt
- 1.593 görüntüleme
-
Soru
Ibrahim Ince
iyi akşamlar arkadaşlar bende 2010 model ford focus 1.6 tdci trend hb araç var. geçenlerde hareket halindeyken önümde olan kaza sonucunda kaza yapan araçtan fırlayan bir parça sol ayna sinyalini kırmıştır.ayna kırılmamış fakat ayna plastiğinde kırıklar oluşmuştur. şu anda sinyal çalışmıyor bende aynayı plastik aksama koli bandıyla yapıştırdım şuan işimi görüyor ancak görüntüsünden çok rahatsızım. yeni ayna taktırmak ne kadara mal olur? yan sanayi ayna taktırmak mantıklı mıdır?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
7
6
3
Popular Days
Tem 28
27
Tem 29
3
May 15
2
Nis 16
1
Top Posters For This Question
Ibrahim Ince 10 posts
Tevfik 7 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Soner Yaz 3 posts
Popular Days
Tem 28 2012
27 posts
Tem 29 2012
3 posts
May 15 2013
2 posts
Nis 16 2013
1 post
Popular Posts
ferhat tezcan
Bendede daha önce focus 2 vardı ve garantisi bittiği için devamlı parçacılarla işim olurdu.İşyerimde karabağlarda olunca çevre tamirci ve mobilyacı arkadaşlarla dolu.Siz bana aracın tam modelini söyle
Tevfik
yaw nolucak sök plakayı tak aynı renkteki bir arabaya cek ne dümenler biliyomda..ben ...söyleymiuom.... yok camını kırık gösterip para alanlarmı istersin...pertlik adamlarmı..ohooooooooo...dirty mad
Yakup Ç. A.
İbrahim bey şimdi sizde bunların hangisi kırık veya çalışmıyor bilginiz var mı ? 1.sinyal 2.aynanın gövde kısmı 3. aracın rengine uygun kapak kısmı 4. ayna. sadece ayna mı kırık değil ?
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap