Murat K. Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2012 Arac ara sira resimdeki uyari lambasini yakiyor servis bir sorun olmadigini soyledi ayni sorunla karsilasan vrmi sebebi ne olabilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 1. sorun olan ESP ışığının araç yürümezken yanması için mutlaka servise baş vurun; bu bir sorundur. ESP ışığı sadece araç hareket halindeyken ESP nin devreye girmesi ile yanıp söner. 2.sorun diognastic lambası büyük ihtimal LPG nedeniyle yanıyor; servis birşey yapabilir mi bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 1. sorun olan ESP ışığının araç yürümezken yanması için mutlaka servise baş vurun; bu bir dorundur. ESP ışığı sadece araç hareket halindeyken ESP nin devreye girmesi ile yanıp söner. 2.sorun diognastic lambası büyük ihtimal LPG nedeniyle yanıyor; servis birşey yapabilir mi bilmiyorum. Kardeşim sen bugün git dinlen bence. Dün baya yorulmuş hamlamışsın. Bencede ESP işiğı duruyıorken yanıyorsa, servise gösterin biran önce. Diğer arıza lambasıda muhtemelen lpg den dolayı yanıyordur. Özellikle yüksek devirlerde daha çabuk yanar. Büyük ihtimal zengin-fakir karışımı hatasından yanmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Servise gittim sorun lpg kitindenmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Servise gittim sorun lpg kitindenmishal olduysa gözünüz aydın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Tsk yarin hal edecek lpg taktirdigim yer.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Tsk yarin hal edecek lpg taktirdigim yer..bende öğleden sonra servisteyim farlarsa sorun vardi onları hallettim Siz sabah mı gittiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Saat 2 gibi gittim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 (düzenlendi) Saat 2 gibi gittim benbende ordaydim ya içeri almadılar o zaman aracı saat 3 te çıktım ben servisten Temmuz 30, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yok almadilar iceri arabayi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yok almadilar iceri arabayi..hatırladım Zeyni usta var orda bilgisayarı benim arabadan aldı dedi dışlarda bir araca bakacam gelecem dedi muhtemelen o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Murat K.
Arac ara sira resimdeki uyari lambasini yakiyor servis bir sorun olmadigini soyledi ayni sorunla karsilasan vrmi sebebi ne olabilir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap