Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar sol taraftaki farları ayarlayan yuvarlak düğmenin olduğu konsol çıkıntısı benim gibi boyu 1.90 boyu olan arkadaşlar için rahatsızlık veriyor mu ?.....tamam koltuğu geriye atınca falan oluyor ama , bu seferde direksiyondan fazla uzaklaşmış gibi olmuyor muyuz....boyu uzun olan arkadaşlar bu konuda ben bilgilendirsin ...ciddi bir sorun olarak görüyor musunuz bunu ?
( yönetimden ricam bu başlığım lütfen kalsın , diğer sorunlar gibi bu da bir başlık sebebi )
Soru
Guest Koraycan
Arkadaşlar sol taraftaki farları ayarlayan yuvarlak düğmenin olduğu konsol çıkıntısı benim gibi boyu 1.90 boyu olan arkadaşlar için rahatsızlık veriyor mu ?.....tamam koltuğu geriye atınca falan oluyor ama , bu seferde direksiyondan fazla uzaklaşmış gibi olmuyor muyuz....boyu uzun olan arkadaşlar bu konuda ben bilgilendirsin ...ciddi bir sorun olarak görüyor musunuz bunu ?
( yönetimden ricam bu başlığım lütfen kalsın , diğer sorunlar gibi bu da bir başlık sebebi )
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
13
10
10
Popular Days
Tem 29
49
Tem 30
30
Tem 31
3
Ağs 1
2
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 18 posts
Tevfik 13 posts
Sabri Özer 10 posts
Serdar yaman 10 posts
Popular Days
Tem 29 2012
49 posts
Tem 30 2012
30 posts
Tem 31 2012
3 posts
Ağs 1 2012
2 posts
Popular Posts
Tevfik
olum sen bunu yapamıyorsan 69 u hiç yapamazsın...... :pist: :pist:
Cem Boneval
Şimdi Koraycan başlığımı kirletiyorlar diye alınacak arkadaşlar... Boy 1.83, uzun sayılmaz, kilo çok, 6 ayda iki kere çarptım, o da hafifçe, daha ziyade değdim diyelim. Niye sayısını hatırlıyorum,
Serdar yaman
ve olay boyutu beklenen yere geldi
Posted Images
Bu soruda 84 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap