Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 fotoya neden takıldınız aydın bey:)gereklimi illakı Forum kurallarımızdan biridir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Sony ve grafik ekran olmaması eksiklik. Göstergeyi uygun bulabilirsem değiştirmek isterim. Araç tesliminden sonra şunları yazmışsınız artık sizde alacaksınız onları ben bilmem Buarada test aracı kesin var değil mi yani plakası felan takılı... giderim belki bugün oraya..iş yerine yakınmış, keleşler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Araç tesliminden sonra şunları yazmışsınız artık sizde alacaksınız onları ben bilmem Buarada test aracı kesin var değil mi yani plakası felan takılı... giderim belki bugün oraya..iş yerine yakınmış, keleşler Uygun fiyatta bulursam kadranı değiştirmek isityorum hala. Evet test aracı var. Hazır. Hatice hanıma selamımı ile Yakup. Sony soracaktı sonradan takabilirmiyiz fiyatı ne olur diye. Cevabını isteyebilirsinde gittiğinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Tespitiniz aynen doğru benimde yazılımdan sonra aracımda biraz çekiş ve hızlanma düşüşü hissettim sizin dizginlenme dediğiniz olay ama bunun yanında yakıtta gözle görülür bir düşme oldu o yüzden şimdilik ses cıkartmadım Yakıtı test edemedim hala.Yol yapmam lazım. Ancak yazılım yükletmeden önce gayet memnundum tüketimden. ortalama 5.6 lt idi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Abi selamını ileteyim de ben ismini yine unuttum, şu nick'i değişsek mi yaw.. utanıyorum valla. bugün geç kaldım, yarın gideceğim.. a.s. şimdiden.. Hmm fiyat cevabını alırız tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Otomatik olsa bunları hissetmezsiniz zaten, araba bastıkça vites atar ve akıcılık hissi çok artar. (çift kavramalı için) Çift kavramalı otomatik bildiğiniz gibi değil. Öyle böyle gitmiyor yani. Şirkette fluence 1.5 dci var . EDC şanzıman. Onu kullanınca hayran kalıyorum gidişine renonun. Hızlanması kesintisiz zevk alıyorsunuz. Her seferindede manuel hamallık dedirtiyor gerçekten. Powershift Dizel gelirse değiştirmeyi istiyorum buyüzden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 (düzenlendi) Çift kavramalı otomatik bildiğiniz gibi değil. Öyle böyle gitmiyor yani. Babam da var biliyorum. Fakat tam gazlarda yüksek devir çevirtir ve bayağı bağırır motor. TSI DSG daha da keyiflidir. Temmuz 30, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Babam da var biliyorum. Fakat tam gazlarda yüksek devir çevirtir ve bayağı bağırır motor. TSI DSG daha da keyiflidir. Engin biz dizelciyiz malum Benzinli olsa evet DSG bir numara. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 0-100 test yaparken nasil kullanmak gerekir? 1de deviri 3000lere mi cikarmaliyiz yoksa hemen 2.vitese mi gecmeliyiz? (En hizli kalkis icin) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 0-100 test yaparken nasil kullanmak gerekir? 1de deviri 3000lere mi cikarmaliyiz yoksa hemen 2.vitese mi gecmeliyiz? (En hizli kalkis icin) Çekişten vazgeçtiği an at 2.vites'e hafif motor sesi geldiği gibi..çok bekleme 1.vites'de.. (tdci) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Bu adam arabayı kullanmıyor sanki sevişiyor.... abi hastayım senin bu tespitlerine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 bende seni sevdim adaşınla izmirde kulaklarını çınlattık dünya bu hiç belli olmaz..belki birgün oturur çay içeriz bol muhabbetli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Birde birşey sorucam,Malum ilk dizel aracımız Tcdi olmasa bile aynıdır muhtemelen neyse şöyle ki mesela 2.viteste lambalara yaklaşırken yavaşlıyorsun ve devir 1000 ve altına düşünce araç böyle tekleme yapıyor silkeliyor stop edecekmiş gibi..Bizde benzinli alışkanlığı olduğu için ilk sürüşte alışamamıştık.. Yüksek viteste düşük hızla gitmek istersen, araba tekler hatta stop eder. Benzinlide de aynısını yaparsan stop eder.(belki biraz daha toleranslı) Problem yok yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Hakan Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 gectigimiz hafta servise gidip en son yazılımı yuklettim. Usta düşük devirde silkeleme sorununun hala sürdüğünü söyledi. Yazılım yükledikten sonra test ettim. Evet hala var. Birde zaten bazı arkadaslar bahsetmis. Bende yeni yazılımla motor tepkisinin azaldığını düsünenlerdenim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 gectigimiz hafta servise gidip en son yazılımı yuklettim. Usta düşük devirde silkeleme sorununun hala sürdüğünü söyledi. Yazılım yükledikten sonra test ettim. Evet hala var. Birde zaten bazı arkadaslar bahsetmis. Bende yeni yazılımla motor tepkisinin azaldığını düsünenlerdenim Tüketim nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap