Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2012 Mühendis Üretir, Halk Kullanır Kırmayın evladım lütfen..Ne zorluklarla dünyaya geldi bu Tıkla 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Bunu yaptıktan sonra mühendisliği zirvede bırakmak gerekir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Nerde bizim delikanlı gelsin raid sıksın buna hemen 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Mühendis Üretir, Halk Kullanır Kırmayın evladım lütfen..Ne zorluklarla dünyaya geldi bu Tıkla şükrü görmesin....sıkar anında raidi anlamaz mühendislikten falan.... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Acayip bişey , ne işe yariyomuş ki bu abicim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Acayip bişey , ne işe yariyomuş ki bu abicim ? Yaraması gerekir mi? Seni programlı sokmaya yarıyor mesela oldu mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Teknolojik sinek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Şükrü bu tam senlik raidi kap gel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 bu sineği öldürecek silah da icat edildi :kıhkıh: Mermisi tuz, hedefi sinek! İngiliz Lorenzo Maggiore, sofra tuzunu mermi olarak kullanılabildiği ölümcül bir sinek tüfeği geliştirdi. Maggiore, önce IndieGoGo adlı girişimci fonu sitesi üzerinden tüfeğini tanıtarak 15 bin dolar toplamaya çalıştı. Ancak silah o kadar ilgi gördü ki toplanan fon miktarı 62 bin doları buldu ve Maggiore tüfeğini üretmeyi başardı. Tüfeğin çok yakında tanesi 30 dolardan satışa sunulması bekleniyor. http://www.youtube.com/watch?v=d6fZye7XAy8 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Bizim buraya gelsin teee havada terlikle indiririm bu teknoloji harikasını 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Ben burda buna pek ömür biçmiyorum....misal raid mi ararsın terlik mi kimbilir daha neler bu icatlar bize gelmezzz :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Ben burda buna pek ömür biçmiyorum....misal raid mi ararsın terlik mi kimbilir daha neler bu icatlar bize gelmezzz :P Efendim ambalaj lastiği alınır; bir tarafı kesilir uzatıldıkça uzatılır; el sinsice teknolojik sineğe yaklaştırılır; uygun an beklenir veeeee sinek ters 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Uçabiliyor mu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Uçabiliyor mu acaba uçuyor tabi resmi büyüsene...tek rakibim eşekaarısı yazıyor..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 uçuyor tabi resmi büyüsene...tek rakibim eşekaarısı yazıyor..... kabul ediyorum bu çok iyiydi ihtiyar :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap