Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
merhaba arkadaslar.bazen neden oluyor bılmıyorum ama aracı calıstırmak için kontagı calıstırma pozısyonuna getırdıkten sonra,calıstırmak uzere kontagı cevırdıgımde kontak bos oluyor 2 cm falan hafif bir dirençle boş dönüyor ve araba hiçbir çalısma tepkisi vermıyor,daha sonra kontagı tamamen kapalı konuma getirip tekrar çalıstırmaya calıstıgımda arac normal bi şekılde calısıyor,sizce bu bir sorun mudur,sizin de basınıza gelıyor mu?
Soru
Guest Özcan B.
merhaba arkadaslar.bazen neden oluyor bılmıyorum ama aracı calıstırmak için kontagı calıstırma pozısyonuna getırdıkten sonra,calıstırmak uzere kontagı cevırdıgımde kontak bos oluyor 2 cm falan hafif bir dirençle boş dönüyor ve araba hiçbir çalısma tepkisi vermıyor,daha sonra kontagı tamamen kapalı konuma getirip tekrar çalıstırmaya calıstıgımda arac normal bi şekılde calısıyor,sizce bu bir sorun mudur,sizin de basınıza gelıyor mu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
17
12
10
Popular Days
Tem 31
65
Top Posters For This Question
Aydın Baran 18 posts
Yakup Ç. A. 17 posts
ferhat tezcan 12 posts
Ozan Kar 10 posts
Popular Days
Tem 31 2012
65 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Ufak tefek takıntılarına alışmıştım ama bu bana bile fazla geldi...
Yakup Ç. A.
Cebindeyken kumandaya basıyor
Aydın Baran
Aaaa evet olabilir ya; cep tel koyma gözü ile anahtar koyma gözü dip dibe, tam kontağa basarken birisi arasa falan etkilenir belkide öyle oldu. 1 sefer başıma geldi yeraltı otoparkında, telefon hat
Bu soruda 64 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap