Yılmaz Tunç Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2012 Arkadaşlar merhaba, Focus II sahibiyken aşağıdaki ilanı takibe almıştım. Sustalı anahtarı eskiyenler için fiyat 38 TL den 29 TL ye düşmüş. Linki aşağıdaki gibidir. İhtiyacı olanlar için ideal. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-koleksiyon-objeler-ford-focus-sustali-anahtar-bos-kumanda-kabi-55108302/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 plastik kalitesi pek iyi değil gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Kırılmış anhatara bakmıyorsun değilmi? Ben gerçeğini görmedim. ama fiyatına göre çok makul bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 (düzenlendi) bu resime bakıp söylemiştim. plastik kalitesine göre fiyat makül Temmuz 31, 2012 Soner Yaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Dilekoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Benim arac start stoplu tek anahtari kaybettim acaba yenisini servis disindan daha uyguna nerden bulabilirim??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nuri Oran Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Benim anahtarımın sustası çok hafif kapattıktan sonra kendini salıyor biraz ... Bu ilanı görmem iyi oldu , az da olsa sinir ediyordu beni anahtar Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yılmaz Tunç
Arkadaşlar merhaba,
Focus II sahibiyken aşağıdaki ilanı takibe almıştım. Sustalı anahtarı eskiyenler için fiyat 38 TL den 29 TL ye düşmüş.
Linki aşağıdaki gibidir. İhtiyacı olanlar için ideal.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-koleksiyon-objeler-ford-focus-sustali-anahtar-bos-kumanda-kabi-55108302/detay/
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap