ercan palabıyık Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2012 merhaba arkadaslar forumda ve istanbul buluşmasında beni ve aracımı çoğu kişi kişi biliyordur şimdi dışa calışmaya basladım ilk olarak rs spoyler ile başaldım resimdeki spoyler astarsız ve boyanmamıştır diğer çalışmalarım bu konudan takıp edebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 (düzenlendi) Hayırlı olsun amaç uçmak mıdır acaba?Flap taksan olur maşallah Ağustos 1, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi soru eki -mi -mı ayrıldı (uçmak mıdır) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 arkadaslar fiber 2 parçadan oluşuyo ama çok işciliği var su fiskiyesi yaptırması baya uzun tutcak tek sıkıntı olarak düşündüğüm benim ses tesisatından dolayı spoyleri fırlatmasın önelemek için ne yapabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Hayırlı olsun amaç uçmak mıdır acaba?Flap taksan olur maşallah sağol abi teşşekkürler içini uçak gibi yaptık tuşlar falan yavas yavas bunuda havalandırırı artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Güle Güle rüzgarlan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 sağol abi teşşekkürler içini uçak gibi yaptık tuşlar falan yavas yavas bunuda havalandırırı artık Bunu taktıktan sonra yanlarada açılıp kapanan kanat taktınmı köprü yinemi tıkalı aç kanatları boğazı seyrede seyrede in hazerfene 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 İşin şakası bir yana bu rüzgarlığı uygun açı ve doğru şekilde yerleştirmeyi başarırsan.Pİyasadaki gibi sadece görüntü amaçlı bir spoiler olmıycağı kesin. Yüksek hızda arabanın kıçını yere basar bu rüzgarlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Bunu taktıktan sonra yanlarada açılıp kapanan kanat taktınmı köprü yinemi tıkalı aç kanatları boğazı seyrede seyrede in hazerfene kafam eserse dijital marsbiel bile yaparım arabaya üşenmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 İşin şakası bir yana bu rüzgarlığı uygun açı ve doğru şekilde yerleştirmeyi başarırsan.Pİyasadaki gibi sadece görüntü amaçlı bir spoiler olmıycağı kesin. Yüksek hızda arabanın kıçını yere basar bu rüzgarlık. orjinel kalıptan iyi çıksın diye başaldık abi 10 gündür bekledim hep bakalım sonuc ne olacak bende cok merak ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 kafam eserse dijital marsbiel bile yaparım arabaya üşenmem çabana emeğine sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 orjinel kalıptan iyi çıksın diye başaldık abi 10 gündür bekledim hep bakalım sonuc ne olacak bende cok merak ediyorum Yerleştirme işini profesyonel birilerine yaptır ki yaptığın zahmete değsin.Sadece görüntü amaçlı değil işede yarıyan bir parça olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yerleştirme işini profesyonel birilerine yaptır ki yaptığın zahmete değsin.Sadece görüntü amaçlı değil işede yarıyan bir parça olsun paşa tuningle montajını yapıcaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap