ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 ufak değişikliler yapalım dedik aynadaki sinyal kısmını turuncu kapladık önümüzdeki haftada direk yakıcak parklardaki gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 bak işte abi bu son yaptığın çok güzel olucak içine 3lü led döşe süper olur. spoiler ise biraz abartı olmuş arabanın jantları yayı tamponlar marşpiyelleri vs orijinal bence bu taktığın spoiler biraz abartı fakat çirkin demiyorum emegine saygı onun yerine daha zarif ince bi spoiler bulabilirdin eğer ilerde tampon jant değişimi düşünüyosan güzel olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 hayırlı olsun 140km/h < ∞ = +%14 handing... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 bak işte abi bu son yaptığın çok güzel olucak içine 3lü led döşe süper olur. spoiler ise biraz abartı olmuş arabanın jantları yayı tamponlar marşpiyelleri vs orijinal bence bu taktığın spoiler biraz abartı fakat çirkin demiyorum emegine saygı onun yerine daha zarif ince bi spoiler bulabilirdin eğer ilerde tampon jant değişimi düşünüyosan güzel olur bu aralar yay bakıyorum ama orjinel janta basıcam arabayı da ne almam lazım onun için konu acıcam zaten şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Tutak Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Aracınız güzel kazasız belasız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nafi Esin Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 spoıler 10 numara olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 jant lazım artık değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 jant lazım artık değil mi yakup jant almıyıcamda daha sonra su resim yüklerken imgur hariciden nerden yolluyoduk kota doldu galiba resim yükleyemiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 yakup jant almıyıcamda daha sonra su resim yüklerken imgur hariciden nerden yolluyoduk kota doldu galiba resim yükleyemiyorum Abicim nereden istersen oradan ama şöyle tavsiye verebilirim http://photobucket.com/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Abicim nereden istersen oradan ama şöyle tavsiye verebilirim http://photobucket.com/ sağol Abicim nereden istersen oradan ama şöyle tavsiye verebilirim http://photobucket.com/ yakup organizazyon yokmu bu aralar buluşma kahvaltı falan 1 sene olacak hairan geldi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 İnş yapacağız yine şimdi tarih veremiyorum da duyururuz her yayın organından 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 herkese merhaba arkadaşlar hk blow off sqv 4 taktırmayı düşünüyorum piyasada yan sanayi üniversal olanları var gerçek hks yi nerden alırım fiyatı ne kadar ve taktıran arkadaşlar sıkıntı yaşıyormu istanbulda güzel montajcı varmı focus 1.6 tdcı 109 hp aracım bu beni kime yönlendirirsiniz birde focusa takan arkadaşlar varsa istanbulda aracını görme imkanım olabilirmi herkese teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap