ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Şimdi 9 numara oldu işte birde jant kaldı abartmadan tabi o da Güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Eline emeğine sağlık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Tebrikler, pek güzel... Bence en önemli eksiği 2.5L 300 PS motoru. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Şimdi 9 numara oldu işte birde jant kaldı abartmadan tabi o da Güzel zamanla yakup kısmet imkan meselesi Tebrikler, pek güzel... Bence en önemli eksiği 2.5L 300 PS motoru. vay cem abim nasılsın haklısın ama makyajda bi yere kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 aletler güzel ya kısmet 50 sene sonra rs bulursam alıım Ah be abi.. İngiltere gibi olsa.. biz motor bulalım.adamlar motor üstünde oynasınlar.. erkan ankarada çıkma st ön tampon yada sıfır bakıyorumda varmı bldiğin eş dost ist de bi kişi satıyo cıkma onunlada anlaşamadık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 St panjuru icindemi birde hangi renk tampon ben biriyle 550 anlastik gibi ama tampon mavi boyancak 200 tl yine kacicak bana seninki kafama yatarsa bi sekilde olur sen hemen bana donde bide benim araba gri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Ercan bey ankarada http://www.fiftytuning.net/ diye bir yer var belki biliyorsunuzdur araştırdığım kadarıla en hesaplı orası veriyordu , belki size yardımcı olabilir çok teşekkür ederim ümit bey yardımlarınız için benim spoileri zaten fifty den getirtmiştik 1.5 sene önce ben yine burayada bakıyım anlaştığım adam yamuk yapıyo gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 gri araca pek modifiye gitmiyor gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 gri araca pek modifiye gitmiyor gibi kişiye göre değişir renk evk meselesi kimisi sarışın sever kimisi esmer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Ercan renk sari. erkan bana resimlerini atabilirmisin senden alırsam alışveriş nasıl olcak st panjuruda içindemi kargo falan ne kadar tutar kargoda kırılırmı hep sıkıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2013 ARKADAŞLAR ARACIMIN KÜÇÜK BİR TANITIM VİDEOSU http://www.youtube.com/watch?v=3CUNBA1TC-k&feature=youtu.be Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 arkadaşlar cadence amfi aldım kendimce artık sona doğru gidiyorum cadancenin yeni cıkan anfisi google'da bile cıkmıyor şimdilik yarında kapılara 115 rmslik midleri giriyorum dahada artık tesisat serüvenimi bitirmek istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2013 arkadaşlar aracımı satıyorum satılıklar kısmında ilanı bulunmaktadır herkese teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 merhaba arkadaşlar focusu sattım 1 aydırda bu aracı aldım şimdi bir yarışmaya katıldım sizlerden ricam RESİME TIKLAYIP MEGUİARSIN SAYFASINDAN BEĞENİN NE KADAR BEĞENİ OKADAR BİRİNCİLİK ) ARKDAŞLAR MEGUİARSIN YARIŞMASINA KATILDIM SADECE BEĞENMENİZİ RİCA EDİYORUM BAKIP GECMEYELİM NE VERİRSEN ELİNLE O GİDER SENİNLE ))))) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=640303166007818&set=a.490048281033308.107544.481353801902756&type=1&theater Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap