Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Düşük devir seviyorsanız sessiz ve güçlü bir t.dizel alıp esnekliğin ve mükemmel ekonominin tadını çıkarabilirsiniz. Aklıma gelen ilk seçenekler forum geleneği olarak 1.6 112hp TDCI ve merak edilen Renault un yeni 1.6 130hp DCI' ı ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Bu 1.6 130 bg reno hangi araçlarına koydu? Bide torku kaçtır acaba:) İncelemem lazım hemen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2011 Megane ailesi ve diğer modellere uygulanacak, 1.6 130hp 320Nm torka sahip. Bu motorla birlikte bir Scenic + Edc şanzıman konforlu bir uzun yol arkadaşı olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 lagunayada koyarlarsa ve extra fiyat istemezlerse lagunada iyi bir araç olur gözümde. EDC dizel otomatik vitesin renodaki adıydı galiba. Şu an dizel otomatik araçlara güvenebilir miyiz acaba arızası verimliliğiydi felan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 çift kavramalı şanzımana sahip (DSG/powershift v.s) dizel araçlarda sorun çıkmaz ancak eski tip şanzımanlı ve cvt şanzımalı otomatikler yüksek tork altında zamanla problem çıkartıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 lagunayada koyarlarsa ve extra fiyat istemezlerse lagunada iyi bir araç olur gözümde. EDC dizel otomatik vitesin renodaki adıydı galiba. Şu an dizel otomatik araçlara güvenebilir miyiz acaba arızası verimliliğiydi felan. Edc acele ile üretilmiş şanzuman..Esamesini duymadan çıkardılar :S Biraz bekleyip sonuçları beklemekte fayda var. Ford Powershift'i 1 yılı aşkın 2.0 tdci larda kullanıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 lagunayada koyarlarsa ve extra fiyat istemezlerse lagunada iyi bir araç olur gözümde. EDC dizel otomatik vitesin renodaki adıydı galiba. Şu an dizel otomatik araçlara güvenebilir miyiz acaba arızası verimliliğiydi felan. Laguna bitti gerisi gelmeyecek sadece latitute satacaklarmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2011 Samsung SG5 yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2011 Bence lagunadan devam etseler daha iyimiş piyasası var ve latitude den daha güzel bir araç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nejat özkale Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Aracı kullanım stili çok önemli; benim gibi düşük devir seviyorsanız illaki Turbo aracınız olmalı; dizel olur artık yeni nesil benzin olur.Yüksek devirli kullanımı sevenler dizel almayacak.Torkuda beygiride ne olursa olsun. katılıyorum önceki aracım turbo dizel di ve uzun yıllar dizel kullandım benim stilim dizelmiş şimdi 2.0 focus 130 ps 2000 model kullanırken bunu daha iyi anladım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap