Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 şeker kırmızı zoro yollarda Aynen öyle oldu ZORRO oldu benim Seker Kirmizi ) Ama çok yakıştı kerataya, hatta yolda bir A3 çü vardı o da kırmızi idi molada yanıma geldi nerde yaptirttiğımı sordu o da ankaralıymış ... Şimdi yıkattiricam keratayı oteldeki çocuklari ayarladim 3-5 lira verip temizlettircem sonra Bodrum gecelerine akıcam ZORRO yla ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Kızılmaskemi....arabada kırmızı desene FANTOM olmuş tam.... Hee kanka kızılmaske ... Derlerki ormanda kızılmaskenin gücü tam 115 Beygir gücündeymiş )) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Aynen öyle oldu ZORRO oldu benim Seker Kirmizi ) Ama çok yakıştı kerataya, hatta yolda bir A3 çü vardı o da kırmızi idi molada yanıma geldi nerde yaptirttiğımı sordu o da ankaralıymış ... Şimdi yıkattiricam keratayı oteldeki çocuklari ayarladim 3-5 lira verip temizlettircem sonra Bodrum gecelerine akıcam ZORRO yla ) ak abicim geceler senin olsun iyi tatiller bayramdan sonra bende ordayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Hee kanka kızılmaske ... Derlerki ormanda kızılmaskenin gücü tam 115 Beygir gücündeymiş )) ama dizel olanının 115 beygir gücündeymiş.. yazık la Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Aynen öyle oldu ZORRO oldu benim Seker Kirmizi ) Ama çok yakıştı kerataya, hatta yolda bir A3 çü vardı o da kırmızi idi molada yanıma geldi nerde yaptirttiğımı sordu o da ankaralıymış ... Şimdi yıkattiricam keratayı oteldeki çocuklari ayarladim 3-5 lira verip temizlettircem sonra Bodrum gecelerine akıcam ZORRO yla ) Dikkat et sana birşeyler akmasın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 nerelerden geçicen de bakem şimdi..... Şöyle abi. Yenikapi-Bandirma-Susurluk-Balikesir-Akhisar-Saruhanli-Manisa-İzmir-Aydin-Çine-Yatağan-Muğla-Köyceğiz-Fethiye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Şöyle abi. Yenikapi-Bandirma-Susurluk-Balikesir-Akhisar-Saruhanli-Manisa-İzmir-Aydin-Çine-Yatağan-Muğla-Köyceğiz-Fethiye Manisada Köfteci alide güzel kokoreçte var... Akhisarda gerçek köfteci ramiz.. Bandırmada rakı-balık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 ama dizel olanının 115 beygir gücündeymiş.. yazık la Alperen senin araba 125 bg olsa ne yazarki ? Torku kac ? 159 ...Pehhhhh....Hemde ona ormanda kızılmaske demiyorlar,deseler deseler beyaz martı falan derler ona da derlerku 1 kuş gücünde !! Ehehehüüü.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap