Aybars Altay Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2012 Bu aracın buzu nasıl çözülür diye düşündüm düşündüm bulamadım Bide sizin yorumlarınızı alıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Sıcak denizlerden su alıp üstüne dökerek Nasıl mı ? Böyle Alternatif yöntemlerim de var fakat onları arkadaşlara bırakıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Sıcak su dök bakalım nolcak. O soğukta sıcak su dökersen bak neler oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 (düzenlendi) Sıcak denizlerden su alıp üstüne dökerek Nasıl mı ? Böyle Alternatif yöntemlerim de var fakat onları arkadaşlara bırakıyorum Suyla olcak iş değil en kesin çözüm bence bu :kıhkıh: Ağustos 2, 2012 Aybars Altay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Saç kurutma makinesi tutabilirler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 işin kaydın yokmu senin evladım bu düttürü şeylerle uğraşıyon... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 (düzenlendi) işin kaydın yokmu senin evladım bu düttürü şeylerle uğraşıyon... Bu aralar pek yok abi tatildeyiz Ağustos 2, 2012 Aybars Altay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Böyle yol kenarında duracaksa bizim yollardaki mucurlar bunun buzunu 1 günde çözer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arif tüysüz Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Photoshopla çözülür ancak. Zaten öyle yapılmıştır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Bir çift sevgili kabuta oturursa ancak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Bir çift sevgili kabuta oturursa ancak kabut değil abi içinde oturursa daha iyi , sebebi çiftin verdiği buhar , nem artık ne diyorsak dıştan dıştan ertitmeye yetecektir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Hamama götürür tellağa keseletirim.... Biryerde görmüştüm....soguktan donan kapısını açabilmek için sahibi kapı koluna işiyordu.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Hamama götürür tellağa keseletirim.... Biryerde görmüştüm....soguktan donan kapısını açabilmek için sahibi kapı koluna işiyordu.... Abi bu arada senden aldığım parçalar baya sağlammış hatta ardığım ama ismini hatırlıyamadığım bir kaç parçayıda buldum içinde saolasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Abi bu arada senden aldığım parçalar baya sağlammış hatta ardığım ama ismini hatırlıyamadığım bir kaç parçayıda buldum içinde saolasın ya vakit olsa hepsini alsaydın süper olucaktı yarın geleyim ordaysa hdd ordan gecerim eve... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 ya vakit olsa hepsini alsaydın süper olucaktı yarın geleyim ordaysa hdd ordan gecerim eve... Burda abi yanımda istersen akşam üstü uğra ben balçovaya otoyoldan gidiyom senide gaziemire bırakır ordan eve geçerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap