Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2012 Merhaba F3' ümüz geldi park sensörü almak istiyorum Acaba Dizellerdeki arka park sensörünü alsak ve taktırsak yada çıkmasını bulsak modülü ile birlikte Sony nin ekranında grafik olarak görebilirmiyim yada Bosch Park Pilot URF 7 adşı bir ürün var çoğu kaliteli markanın standart olarak araçlarına taktığı model bunumu alsam Nedersiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Uyumlu modül ve parçaları alırsanız sony gösterir.. Onları nerden ve ne kadar fiyatla bulacağınıza dair fikrim yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Reklamı amma abartmışlar,Park sensörsüz aracta park ederken kapıyı açiyor arkaya bakıyor yok kafayı çıkariyo camdan Bende yapıyorum onu kaldırıma filan yanasirken ise yarıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Reklamı amma abartmışlar,Park sensörsüz aracta park ederken kapıyı açiyor arkaya bakıyor yok kafayı çıkariyo camdan Hakkaten ya sanki otomatik park ettirme montajı takıyo.Bizim burada tamirci çırakları o adamdan çabuk takarlar valla önceki arabamda 60 liraya takmıştım 4 sene sorunsuz kullandım.Alt tarafı park sensörü adamlar videoda amma abartmış peh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Bende yapıyorum onu kaldırıma filan yanasirken ise yarıyor Bazen bende sensöre güvenemeyip özellikle tampon karlık sürtmesin diye kapıyı açıp baktığım oluyo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 (düzenlendi) 2003 te babam elegance e 200 mercedes aldı tabi arabada o zaman için yok yok ilk park sensörünü onda görmüştüm hayatımda.Bir gün babam dükkanda yok arabayı çekmemiz gerekti hemen aldım anahtarı bindim arabaya yanımdada kuzen arkamda bir kamyon var ben geri geri gidiyom nasıl olsa park sensörü var dıııııt deyince dururum diye geri geri gidiyorum ama olması gerekenden biraz hızlı gidiyormuşum önce gümmmm ardından da dıııııt sesini duymuştum O zaman öğrenmiştim sensörlerin hassas aletler olup çok az hızlarda işe yaradığını Tabi birde sonrası var babam akşam arabaya binerken bak ya şerefsizler arka tarafı sürtmüşler yanaşırken deyince ben vay şerefsizler bulayım mı baba kim yaptıysa kesin bizim kargoculardır falan demiştim sonrasında pederden sağlam küfür yemiştim Bi pasta cila ile hallettikte bari peder unuttu gitti Ağustos 2, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir ş. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 ön park sensörü sonradan takdırsak garantide sorun olurmu birde araç renk kodunu nereden bulabilirim sensörlerin boyanması için araç beyaz style focus 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Merhaba
F3' ümüz geldi park sensörü almak istiyorum
Acaba Dizellerdeki arka park sensörünü alsak ve taktırsak yada çıkmasını bulsak modülü ile birlikte
Sony nin ekranında grafik olarak görebilirmiyim yada Bosch Park Pilot URF 7 adşı bir ürün var
çoğu kaliteli markanın standart olarak araçlarına taktığı model bunumu alsam
Nedersiniz ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap