Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2012 Normalde araç van bir binek bunun arkasına koltuk taktırdık, bunu ruhsat'a işletmemiz mi gerekiyor ? Ne yapmamız lazım? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 2009'da çıkan kanunla artık ruhsat'a işletme olayı ortadan kalkmış Muayene sırasında koltuğu söküp gidilebilir fakat kaza olursa ve fazla yolcu (2 kişi yerine 3-4-5 gibi) taşınıyorsa araçda sıkıntı oluşur..Dikkat. Keyifli Forumlar Edit:Eskiden mühendis'e proje çizdirerek işlettirilebiliyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Ruhsata işletme değil koltuk ekleme tümden kalktı diye biliyorum. Yani polis seni o koltuklarla durdurduğunda van araç için arka koltuk projesi nerede diyebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Ruhsata işletme değil koltuk ekleme tümden kalktı diye biliyorum. Yani polis seni o koltuklarla durdurduğunda van araç için arka koltuk projesi nerede diyebilir. Up Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Up proje çıkartmak gerek ve işlenmesi lazım Yako sıkıntı olur yinede bir takipçiye sor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 proje çıkartmak gerek ve işlenmesi lazım Yako sıkıntı olur yinede bir takipçiye sor Cevabını yazdık ya Konuyu okuyun lütfen serdar bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Bunu yaptıran çıkarsa belki cevap gelir, ama takipçiye fena fikir değil gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Bunu yaptıran çıkarsa belki cevap gelir, ama takipçiye fena fikir değil gibi. Abi cevabı yazdım yukarda... olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Abi cevabı yazdım yukarda... olmuyor Kanundan kalktıysa takipçi artık ne yol izlendiğini bilir. Ha artık kanunen mümkün değilse, kanunen yapabilmen mümkün olmaz. Yada ben anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Kanundan kalktıysa takipçi artık ne yol izlendiğini bilir. Ha artık kanunen mümkün değilse, kanunen yapabilmen mümkün olmaz. Yada ben anlamadım. Aynen, böyle birşey artık kanunen yok, yasak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Aynen, böyle birşey artık kanunen yok, yasak.. Belki bir bilen çıkar ama, ya aracı eski haline getireceksin, yada polislik işin olduğunda sıkıntı yaşayacaksın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Belki bir bilen çıkar ama, ya aracı eski haline getireceksin, yada polislik işin olduğunda sıkıntı yaşayacaksın. Muayene'de sökmen yeterli..Sonra takarsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Muayene'de sökmen yeterli..Sonra takarsın. Cam taktırmadınız sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Cam taktırmadınız sanırım. Benim haberim yok, biri sordu banada Kendim mişim gibi sordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ege Uçucu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 İyimiş İşletemedik Diye Abim pek dışarı çıkmıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap