T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Gümrüğe takılırsa pek bi ekşi olur pahalı pahalı Boost açmamış halleri(vtec açmamış halleri gibi oldu bu ); dyno ölçümünde ani dip gaz yapılmaz .Boost açınca 182 eblerde 310-320 tork verir tahmini .Bu tork da fena yapıştırır koltuğa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Gümrüğe takılırsa pek bi ekşi olur pahalı pahalı Boost açmamış halleri(vtec açmamış halleri gibi oldu bu ); dyno ölçümünde ani dip gaz yapılmaz .Boost açınca 182 eblerde 310-320 tork verir tahmini .Bu tork da fena yapıştırır koltuğa Dyno'da dipgaz yok diyelimde..Orjinal hal grafiğinde bu araba nasıl 200 Nm veriyor.. (ilk sayfadaki) Normali bu, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yakup ona bakarsan orjinalinde de 127 hp vermiş adamların dynosu 123 hplik araca.Artışa odaklanmak gerek.16 hp 36 nm tork elde edilen artış . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Suan icin fiyati cok ucuk bence. Diger aracima 600 tl ye yeni map yukletmistim. Yazilim herhalde bu cihazdan daha ucuza mal olur. Bu arada henuz herhangi bir yer veya kisi bulamadim. 1.0 a yazilim yapan veya yaptiran Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Suan icin fiyati cok ucuk bence. Diger aracima 600 tl ye yeni map yukletmistim. Yazilim herhalde bu cihazdan daha ucuza mal olur. Bu arada henuz herhangi bir yer veya kisi bulamadim. 1.0 a yazilim yapan veya yaptiran Btg maslak suprchips in tr bayisi ordan yaptırabilirsin en son sorduğumuzda 1100 tl taksitli fiyatıydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Btg maslak suprchips in tr bayisi ordan yaptırabilirsin en son sorduğumuzda 1100 tl taksitli fiyatıydı. aynı fiyat devam ediyormuş. Ankara için taksiti fiyatı oraya sorun dediler birde yaptırmışken sprintbooster a mı girsem ne =) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 değerler değişmiş, artık daha çok veriyor. http://www.mybluefin.co.uk/search?make=9&fueltype=3&model=2&variant=2559 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Bu uygulamanın yakıt tüketimine etkisi ne derecede olur, bu da ayrıca merak konusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap