Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Geçen sene araba+şoför, 2 yolcu 120-150TL arasında bir şey tutuyordu. Bu sene fiyatlar indi , bak bakalım kaça olacak. Banka kredi borçlarını ödüyormuş arkadaşlar. Bu memlekette özelleştirme vatandaş daha iyi hizmet alsın diye yapılıyor ya, alıyoruz şimdi. Üstelik internetten almak sıkıntılıydı. (düzelmediyse) Artı bilet başına 2-3 TL hizmet bedeli alıyorlar Ayrıca ecobilet alırsan, hepiniz ayrı yerlerde oturacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 3 tam 2 tam 1 öğrenci (sabri bu senlik oluyor sanırım) Biz 3 ogrenciyiz ya tam yok bizde iyi ya 200u gecmiyor ben 500ler 600ler okumustum. Bileti kac gun onceden almak gerek ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Biz 3 ogrenciyiz ya tam yok bizde iyi ya 200u gecmiyor ben 500ler 600ler okumustum. Bileti kac gun onceden almak gerek ? Ramazanda dolu olacağını sanmam ama 2 gün önce al yinede.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 2 tam 1 öğrenci (sabri bu senlik oluyor sanırım) İki bilet aynı yöne değil sanırım. Hareket saatleri farklı Tarih yaklaştıkça fahiş fiyatlara çıkarlar. Kesinleşir kesinleşmez al. Almasan daha iyi tabii. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 İki bilet aynı yöne değil sanırım. Hareket saatleri farklı Tarih yaklaştıkça fahiş fiyatlara çıkarlar. Kesinleşir kesinleşmez al. Almasan daha iyi tabii. Olabilir, 3 öğrenci Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 3 farklı saat var.. Aynı gün için olan seferler aynı listede alt alta gözükür, yarım saat arayla sefer olmaz diye düşünmüştüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Aynı gün için olan seferler aynı listede alt alta gözükür, yarım saat arayla sefer olmaz diye düşünmüştüm. Doğrusunu ekledim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Konuyu bölüp İDO mu yapsak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Peki arabayı bindirsem karşıdan baskası alicam desem aliyorlarmi. Çok komik ya araba ayrı şoför ayrı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Peki arabayı bindirsem karşıdan baskası alicam desem aliyorlarmi. Çok komik ya araba ayrı şoför ayrı. Evet oluyormuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ege Uçucu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Çok Pahalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 haziran ayında istanbula gidecektim..şu köprü bakım olayı olduğu için acaba bandırma-yenikapı ido mu yapsam dedim 2-3 gün önceden fiyata baktım şoför dahil 3 tam 1 öğrenci +araba 350 gibi fiyat verdiler köprü trafiğini çekerim daha iyi dedim gece balıkesirden istanbula çıksam ido dan önce varırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Saatini ayarlarsan köprüde trafik felan çekmiyoruz abi biz yaw .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Saatini ayarlarsan köprüde trafik felan çekmiyoruz abi biz yaw .. ayarladım zaten öğlen trafiği sakindi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap