Fatih Gokluoglu Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2012 titanıum jantları hoşuma gitmiyordu st jantı buldum taktım.sonrada tampon ve marşpiyelleri boyadım...yorum sizin? 18 jantı merak edenlere aracım tdci -yakıt 0.2 puan arttı -görseli çok değişti -cukurlu yollarda konfor azaldı -aracım yaklaşık 70 binde.40 binde iken lastikleri büyüttüm,dağ bayır gezdiğim halde balon ve yanak derdim olmadı. 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 10 numara, spoiler takalım şuna hadi..Bulalım mı ucuz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 10 numara, spoiler takalım şuna hadi..Bulalım mı ucuz ? olur inşallah.yardımcı olursanız sevınrım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Jantlar harika olmuş. Spoiler profilden dahada çok gösterecek aracı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 olur inşallah.yardımcı olursanız sevınrım. Olmaya çalışacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Jantlar harika olmuş. Spoiler profilden dahada çok gösterecek aracı. saol abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Kapıdaki kromları da söktük mü, tamamdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Harika olmuş.. Maşşşallaahh.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Olmaya çalışacağım cok saol,soylemen yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Kapıdaki kromları da söktük mü, tamamdır. Beyazda krom seviyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Beyazda krom seviyorum ben. Araç spor yapılıyor ama, herşey değişiyor o sportiflikte krom çok batıyor.. Bakınız ST'lerde krom yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 jantlar görsel olarak çok yakışmış, süper. Fakat ben konforu bozacaksa cesaret edemem böyle bir modifikasyona. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 (düzenlendi) titanıum jantları hoşuma gitmiyordu st jantı buldum taktım.sonrada tampon ve marşpiyelleri boyadım...yorum sizin? 18 jantı merak edenlere aracım tdci -yakıt 0.2 puan arttı -görseli çok değişti -cukurlu yollarda konfor azaldı -aracım yaklaşık 70 binde.40 binde iken lastikleri büyüttüm,dağ bayır gezdiğim halde balon ve yanak derdim olmadı. cok guzel olmuş gercekten marspiyel ve tamponu bende boyatacam bu işlemleri nerde yaptınız ve maliyet ne oldu acaba Ağustos 2, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Evet yakışmış,güle güle kullanın yakında orjinal tamponlarda piyasa yaygınlaşır . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 titanıum jantları hoşuma gitmiyordu st jantı buldum taktım.sonrada tampon ve marşpiyelleri boyadım...yorum sizin? 18 jantı merak edenlere aracım tdci -yakıt 0.2 puan arttı -görseli çok değişti -cukurlu yollarda konfor azaldı -aracım yaklaşık 70 binde.40 binde iken lastikleri büyüttüm,dağ bayır gezdiğim halde balon ve yanak derdim olmadı. Beyaz rengi ilk defa yakistirdim F3e. Simdi Fatih yasit gibiyiz sanki bilemiyorum telefondan giriyorum. Aracim benimde titx tdci F3 HB ben lasman janti buldum 5 kollu 18" sence dezavantajlari goz onune alirsak deger mi ? Birde lastik 235 40 18 galiba yay var mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap