Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Sabri'nin otomatik mesajları 18 gördüğü hemen geliyor sorular 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Sabri'nin otomatik mesajları 18 gördüğü hemen geliyor sorular Hahaha iyi yakaladin oyle ama ya yorum alicaksin ona gore ses sistemi yok renkli ekran falan hikaye benim gonlumde 18 jant var uzun km kullanmis biri sorucam tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 (düzenlendi) 10 numara, spoiler takalım şuna hadi..Bulalım mı ucuz ? Fazla varsa ben de aliyim ucuz Tatlı durmuş beyazda. Araç spor yapılıyor ama, herşey değişiyor o sportiflikte krom çok batıyor.. Bakınız ST'lerde krom yok. Katılıyorum ama sis farı çerçevesi ve ön ızgaradaki kromajı da değiştirmek gerekecek . Ağustos 2, 2012 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Fazla varsa ben de aliyim ucuz Tatlı durmuş beyazda. Katılıyorum ama sis farı çerçevesi ve ön ızgaradaki kromajı da değiştirmek gerekecek . Yarın ilgilenmeye çalışacağım bulursak buradan bildiririm..İsteyen alır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yarın ilgilenmeye çalışacağım bulursak buradan bildiririm..İsteyen alır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Süper olmuş, çok beğendim, aslında ST jantlarını artık neredeyse arabesk bulmaya başladıysam da bu iyi bir örnek olmuş. Güle güle kullanın. Marşpiyellerin boyanması da iyi olmuş, ben de bir heves boyacıma gittim boyatmak istiyorum dedim, başladı adam gülmeye, anlamsız anlamsız baktığımı fark etmiş olmalı, "abi senin araba zaten siyah, nesini boyatacaksın" dedi, ben de kös kös döndüm... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Araç spor yapılıyor ama, herşey değişiyor o sportiflikte krom çok batıyor.. Bakınız ST'lerde krom yok. Aynı fikirdeyim benim arabamda beyaz öyle bi düşünmüştüm takayımmı kapılara krom kime sorsam iyi durmaz demişti.Bende vazgeçmiştim. fakat onlar orjinal olduğu için sökme şansı olmaz gibime geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Aynı fikirdeyim benim arabamda beyaz öyle bi düşünmüştüm takayımmı kapılara krom kime sorsam iyi durmaz demişti.Bende vazgeçmiştim. fakat onlar orjinal olduğu için sökme şansı olmaz gibime geliyor. Siyah parlak filmle kaplatir abi ustunu hem guzelde olur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Siyah parlak filmle kaplatir abi ustunu hem guzelde olur Evet ya benimde aklımda var o ama bir türlü cesaret edemiyom Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Evet ya benimde aklımda var o ama bir türlü cesaret edemiyom Et abi nolucak yapiskan bisi begenmezsen sök gitsin. Benim stop farlarinda var uzun zamandir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) Et abi nolucak yapiskan bisi begenmezsen sök gitsin. Benim stop farlarinda var uzun zamandir Biraz araştırdım ben trafikte polisler sorun çıkartıyormuş.O manada cesaret edemiyorum Yoksa yakışacağına eminim Ağustos 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Et abi nolucak yapiskan bisi begenmezsen sök gitsin. Benim stop farlarinda var uzun zamandir Ver gazı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 jant ve filim vazgeçilmez ikilinin süper uyumumu :nazar: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Biraz araştırdım ben trafikte polisler sorun çıkartıyormuş.O manada cesaret edemiyorum Yoksa yakışacağına eminim Ne polisi abi arabanin kromajini siyaha cevirdin diye polis ceza mi yazicak anlamadim ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Ne polisi abi arabanin kromajini siyaha cevirdin diye polis ceza mi yazicak anlamadim ?? Polisi ilgilendirmez, cam tavanlı araçlarda yukarda siyah boya var yazmıyor veya kaplama vs gibi.. Üflemiş diyen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap