Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 @Fatih Gokluoglu, @Yakup Çağatay, Lastiği ne marka almış bari onu öğreneyim biz ailecek kumho kullanıyoruz:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ben işim gereği aracımlayım o halde hiç olumsuz sonuçlar yuzunden 16 ya dönmek istemedim.lastiklar 225-40-18,,yay yok düşünmüyorum.45 yanak nasıl olur onuda merka ediyorum Anladim birazda aliskanlik meselesi alismak gerek. biz ailecek kumho kullanıyoruz:) Bende dunlop bakmistim hem diger markalara gore daha uygundu. Heralde lastiklerimin degisme zamanini beklicem gibi geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Beyazda krom seviyorum ben. bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Anladim birazda aliskanlik meselesi alismak gerek. Bende dunlop bakmistim hem diger markalara gore daha uygundu. Heralde lastiklerimin degisme zamanini beklicem gibi geliyor sen jantlarını şimdiden ayarla:)lastikler bitine kadar belki vazgeçersin.ben ucuz diye kumho aldım.yoksa secenek cok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 45 yanakmi..? aklinizdan bile geçirmeyin derim. fabrika verileri 225*40*18 dir. 45 yanak takarsaniz lastikler ağirlaşacak.çekiş düşecek.yakit artacak ve Sürtme yapacak. mesaj alınmıştır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alihan karatepe Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 gerçekten güzel olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum boya olarak özel bi renk mi yoksa sadece beyaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 (düzenlendi) Size bir sorum olacak yeni konu açacaktim ama vazgectim. Arabam koyu renk olmasina rağmen siyah değil ve marspiyelerle renk uyumsuzluğu oluyor ve arabayi aldigimdan beri aklimda. Siz nerde boyattiniz nasil bir işlemi oldu ? Edit: Foto Ağustos 22, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alihan karatepe Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Size bir sorum olacak yeni konu açacaktim ama vazgectim. Arabam koyu renk olmasina rağmen siyah değil ve marspiyelerle renk uyumsuzluğu oluyor ve arabayi aldigimdan beri aklimda. Siz nerde boyattiniz nasil bir işlemi oldu ? aynı soruyu bende soruyorum cevabınızı bekliyoruz, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Size bir sorum olacak yeni konu açacaktim ama vazgectim. Arabam koyu renk olmasina rağmen siyah değil ve marspiyelerle renk uyumsuzluğu oluyor ve arabayi aldigimdan beri aklimda. Siz nerde boyattiniz nasil bir işlemi oldu ? Edit: Foto servistede arkadaşlarım var ama daha güzel iyi olması güvendiğim bir boyacı arkadasıma yaptırdım... boyacı parçaları kaportacıya söktürdü,ön ve arka tampon alt parçaları üzerinde boyandı.sabah bıraktım ertesi gün oglen aldım.hepsi 250 sokme takma ve boyama dahil tuttu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 gerçekten güzel olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum boya olarak özel bi renk mi yoksa sadece beyaz mı? aracın rengınde boya sadece boya.arkadaşa guvendıgım için ona bıraktım o halletti.cok gezmeme ragmen herhangi bir problem yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 servistede arkadaşlarım var ama daha güzel iyi olması güvendiğim bir boyacı arkadasıma yaptırdım... boyacı parçaları kaportacıya söktürdü,ön ve arka tampon alt parçaları üzerinde boyandı.sabah bıraktım ertesi gün oglen aldım.hepsi 250 sokme takma ve boyama dahil tuttu. Birkac yerle konustum plastik uzerine direk boya ilerde dokulme yapar dediler onun zimparalanmasi macun cekilmesi lazim falan dediler. Siz direk uzerine boya surdurttuyseniz ve hala sıkınti yoksa oylede yapilabilir ama beyaz heryerde beyazda benim rengi nasil temin edicem yetkili servis yaparmi acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Tbk ederim. Gerçekten onnumara olmuş. Beyazın zerafeti ortaya çıkmış. Kuğu gibi maşallah. Bu şekilde fabrikadan çıksa piyasayı sallar HB Focus. tek rakibi THY olur artık Otosandan birileri görsede feyz alsalar bari. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Sedan f3 e st jantı yakışırmı sizce arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Birkac yerle konustum plastik uzerine direk boya ilerde dokulme yapar dediler onun zimparalanmasi macun cekilmesi lazim falan dediler. Bende arabamın önündeki ızgaranın yanındaki kapakları titaniumlardaki gibi parlak siyaha boyatacaktım boyacım ileride mutlaka dökülür plastik aksamda boya tutmaz istersen yaparım ama 1 2 ay sonra gelip bana ekşime demişti bende mat bırakmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Bende arabamın önündeki ızgaranın yanındaki kapakları titaniumlardaki gibi parlak siyaha boyatacaktım boyacım ileride mutlaka dökülür plastik aksamda boya tutmaz istersen yaparım ama 1 2 ay sonra gelip bana ekşime demişti bende mat bırakmıştım. Aynen abi o yuzden zimpara ve macun gerekir saglikli olabilmesi icin dediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap