Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Aynen abi o yuzden zimpara ve macun gerekir saglikli olabilmesi icin dediler arkadaş o işlemleri yaptı.ilacı varmış.ama nedir bilmem.macunmu yoksa farklı bişeymi.oda bana direk boyamayalım demişti.ama yakın ardaşım oldugu için aldıgı para gerçek değeri oldugunu düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 arkadaş o işlemleri yaptı.ilacı varmış.ama nedir bilmem.macunmu yoksa farklı bişeymi.oda bana direk boyamayalım demişti.ama yakın ardaşım oldugu için aldıgı para gerçek değeri oldugunu düşünmüyorum. Anladim benim tek dusuncem plastik oldugu icin ozu bir yere carptiginda boya kirilacak ve zamanla dokulucek ama yaptirmak istiyorum arka disinda heryeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 2013 Ford Focus Roush http://www.youtube.com/watch?v=0XORUWbHmo4&feature=related Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Cansever Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Araba çok iyi olmuş.Görünüm 10 numara.Allah kaza bela vermesin.Nazar değimesin inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap