Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 karabağlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 ya sizin bu küllükle ilgili bilginiz varmı transmitter takıyorum ama çalışmıyor sonra çakmaklığı denedim oda olmadı nedn olabilr szce? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 karabağlar Ferhata cok yakinsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 aracı ne ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yahu arabalar bildiginiz style ile bilmediginiz yeni titanium plus Evet benim arabanin fotolarini ceksem iyimis Buluşmada yan yana resim çekilir.. biz boşuna mı çekiyoruz hepsi focus hatta boşuna toplaşıyoruz nasıl olsa tanışıyoruz.. Aslında şaşırmıyoruz hiç değil mi arkadaşlar..Başlıklarından belli yani..Resimler dört bir yanda..yorumlar karışmış..Ne olduğu belli değil Bir bakın istanbul ve ankara buluşmasına... :ph34r: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Kavgada söylenmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Kavgada söylenmez. Kavga'da değiliz hem istanbul'u biraz zor döverler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Buluşmada yan yana resim çekilir.. Onu koskoca moderatöre diycen ben arabamı hazırlamıştım foto çekerler diye Bu nasıl buluşma bu nasıl bir sorumsuzluk :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Hemde style da bildiğin küçücük bi ekran var kadranda.. Kerem sende o küçücük ekranda yok onu napçez Taktın sende bana Aydın abinmi gazlıyor seni bak gelme onun gazına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Onu koskoca moderatöre diycen ben arabamı hazırlamıştım foto çekerler diye Bu nasıl buluşma bu nasıl bir sorumsuzluk :) Gel çekelim diyeceksin sende.. alla allaa nasıl izmirlisiniz siz ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 bildiginiz style O style öpsün seni emi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Bu buluşma yok hükmünde. Bornova Forum'da karşılaşıp çay içmişler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Kervan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 en ezik ben oldum ya focus 1 var bnde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) Gel çekelim diyeceksin sende.. alla allaa nasıl izmirlisiniz siz ya Teyfik abinin acelesi vardı fotoyu bırak sticker vermeyi bile unuttu bana Aydın.Bi anda nasıl kalkıp kaçtılar anlamadım benden mi kaçtılar yoksa Ağustos 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 en ezik ben oldum ya focus 1 var bnde Hiç te değilsin bizimkiler yeni kasa ise sendeki efsane kasa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap