Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 O gelecekten geldi... O gelecekten gönderildi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 kültürsüz herifler yatın kalkın bana dua edin.... kreatif düşünce diyor adam bunlar nediyor..reziller... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Gelecek,geldi. Bu ford'un focus için şuanki sloganı zaten..Olabilirdi ama çalıntı olur kullanırsak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) Gölgen gerçeğindir....ingilizce alayım birde... bunu begendim....ne my ass varbendede maşallah.... Ağustos 3, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Gölgen gerçeğindir....ingilizce alayım birde... bunu begendim....ne my ass varbendede maşallah.... Abi slogan dedik de şimdi bunu deyince aklına focus mu geliyor senin your shadow, your reality! Böyle daha hoş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 The King of the name.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Abi slogan dedik de şimdi bunu deyince aklına focus mu geliyor senin your shadow, your reality! Böyle daha hoş şapşi sen ne anlarsn arkada duran hb siyah bir focus önde benim janti halin gölgem yerde şekil değiştirmiş focusun gölgesi şeklinde.. koyu loş bir ortam ledlerin inanılmazlığı...gölgen seni takip ediyor gibi düşün...insanın gerçeği nedir gölgesi uzalır kısalır..ama hiç değişmez işte onunla olunca bu gerceği o alıyor yani focusun gölgesi ama senin gerçekliği değişmiyor yani aldığın karar dogru cünkü onu seçmişin ve kendinle gurur duyuyorsun... olum reklamdan bişi anlamıyorsunuz yaa.......Alpi anlar beni...hepiniz tırtsınız... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Joy of Drive Gölgeniz mi? Bir viraj arkada.. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 şapşi sen ne anlarsn arkada duran hb siyah bir focus önde benim janti halin gölgem yerde şekil değiştirmiş focusun gölgesi şeklinde.. koyu loş bir ortam ledlerin inanılmazlığı...gölgen seni takip ediyor gibi düşün...insanın gerçeği nedir gölgesi uzalır kısalır..ama hiç değişmez işte onunla olunca bu gerceği o alıyor yani focusun gölgesi ama senin gerçekliği değişmiyor yani aldığın karar dogru cünkü onu seçmişin ve kendinle gurur duyuyorsun... olum reklamdan bişi anlamıyorsunuz yaa.......Alpi anlar beni...hepiniz tırtsınız... Kendini tatmin etme sloganı aramıyoruz ama, sokakta ki eleman anlayacak biraz olsun araba olduğunu anlasın yani.. kapito.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Gölgeniz mi? Bir viraj arkada.. Gayet güzel bence.. Apple edasıyla geliştirebiliriz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Gayet güzel bence.. Apple edasıyla geliştirebiliriz Gölgeleri arkada bırakın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Joy of Drive Gölgeniz mi? Bir viraj arkada.. esinlenmişin arkadaşım gölge kelimemden tınıların ilk 10 saniyesi benimkini andrıyor yazık ya...emek hırsızı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 sakın biri gölgelerin gücü adına demesin kaldıramam bir gölgeyi daha... :kıhkıh: 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Pleasure is ours Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 esinlenmişin arkadaşım gölge kelimemden tınıların ilk 10 saniyesi benimkini andrıyor yazık ya...emek hırsızı... Bu reklamcılar böyle adamlar abi. Sektörün kurbanıyız, içimizde kötülük yok aslında. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap