Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Dream of kings Tersi de olur. Kings of Dream Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Gölgeleri arkada bırakın Tek rakibim Red Kit. :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Bu gölge konusunu tuttum, ben de aynı temaya bir ekleme yapayım (telif Tevfik'İndir) Focus: Gölgeni arkada bırakmak istemez misin? Ve farklı seçenklerle devam edelim... Yolun ritmini hissetmenin daha güzel bir yolu var mı? Yola çıkmaya bayılıyorum ama varmaktan nefret ediyorum (Esin kaynağı A.Einstein) Yolculuğa çıkacak ama asla varmak istemeyeceksiniz... Eve gitmek için en uzun yolu kullanacak ve yine de vardığınıza üzüleceksiniz. Focus ile yolda iken ne nereden geldiğimizin ne de nereye gittiğimizin önemi kalır Kusacağım.... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Eve gitmek için en uzun yolu kullanacak ve yine de vardığınıza üzüleceksiniz. Böyle bir atraksiyon hatırlıyorum sanki abicim EOZ daha yeniyken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 eslinlenme (Cem Bey) Aşk;herzaman bir kadını görmekle başlamaz.... Ford FOCUS... 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Kadın olmayaydı iyiydi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 uniisex yapalım ozaman.... Aşk;herzaman birisini görmekle başlamaz.... Ford FOCUS... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 eslinlenme (Cem Bey) Aşk;herzaman bir kadını görmekle başlamaz.... Ford FOCUS... Ben bunu beğendim. Kimse kusura bakmasın ama Tevfik abinin klasmanında kimse yok galiba. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 (düzenlendi) Kadın olmayaydı iyiydi uniisex yapalım ozaman.... Aşk;herzaman birisini görmekle başlamaz.... Ford FOCUS... Ogün hakkındaki tüm düşüncelerim altüst oldu bir anda Ağustos 3, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Herşeyi ardınızda bırakmak için bir sebebiniz var... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Ben bunu beğendim. Kimse kusura bakmasın ama Tevfik abinin klasmanında kimse yok galiba. Teşekkürler Ümidim ...begenin için...ama eminim arkadaşlarımız benden daha iyi şeyler bulabilirler...senin için de buldum birtane... Hayallerinizi yeniden gözden geçirin...Gerçeklerle yüzleşme zamanı.... Ford FOCUS..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Focusunuz varsa yürümeyi unutacaksınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Ford Focus Evde Yokuz... (Elif Soyer) Benim ufaklık ağzından düşürmez... Maksat gezmek olsunda... :) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Never Compare, It's extraordinary 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 veya; Never Compare, I'm extraordinary 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap