Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 uniisex yapalım ozaman.... Aşk;herzaman birisini görmekle başlamaz.... Ford FOCUS... birisinide kaldıralım Öyle daha güzel olmazmı Aşk her zaman görmekle başlamaz... Bora abi nerde ya ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ya aslında düşünürken kadını/erkeği diye düşünmüştüm Bora Bodrum bodrum şarkısı söylüyor....... sendende Buki için istiyoz bi tane...ozaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ya aslında düşünürken kadını/erkeği diye düşünmüştüm Bora Bodrum bodrum şarkısı söylüyor....... sendende Buki için istiyoz bi tane...ozaman Onu ben ona söylüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 olum anladık yani söylede...ona olan tutkun gibi focusu anlatan bir cümle demek istedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 olum anladık yani söylede...ona olan tutkun gibi focusu anlatan bir cümle demek istedim... Olmaz ona olan tutkumu focusla bağdaştıramam. E39 M5 ile bile bağdaştıramam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Daha iyisinide yapabilirdik... Fakat diğerleri daha fazla üzülmesin istedik..... Ford FOCUS..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Daha iyisinide yapabilirdik... Fakat diğerleri daha fazla üzülmesin istedik..... Ford FOCUS..... Bu ford için bir reklam sloganı olmuş ve bildiğim kadarıyla diğerleri diye bir tabir kullanırsan cezası var Türkiye'de. Yani rakipleri kötülemek yasak galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Bu ford için bir reklam sloganı olmuş ve bildiğim kadarıyla diğerleri diye bir tabir kullanırsan cezası var Türkiye'de. Yani rakipleri kötülemek yasak galiba. vw var bizdaha iyisini yapana kadarbu falan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 vw var bizdaha iyisini yapana kadarbu falan... Eskidendi o sloganı, duydun mu bu aralar hiç? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Eskidendi o sloganı, duydun mu bu aralar hiç? daha iyisini yapamadıkları içindir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 daha iyisini yapamadıkları içindir fena fena geçirmiş yako...köşesinde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 fena fena geçirmiş yako...köşesinde... Adam gibi slogan bulsana hadi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 (düzenlendi) Buldum üzerinde çalışıyorum...ilk başlangıcı bu..f"O"cus...şöyledir böyledir diyecek...hemde "O" kelimesiyle ayrı bir cümle gibi algılacak nasıl.. Ağustos 4, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrah ağan Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 hayattan zevk almak ve farklı olmak isteyenlere.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Buldum üzerinde çalışıyorum...ilk başlangıcı bu..f"O"cus...şöyledir böyledir diyecek...hemde "O" kelimesiyle ayrı bir cümle gibi algılacak nasıl.. Çok güzel.. focus f veya o büyük olunca sırıtıyor. Ama focus'a gitmiyor pek , yada alışkın değilim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap